Friday, April 26, 2013

APA ITU 3Cixty PLUS ?

Assalamualaikum. 

Satu lagi brand new product akan dilancarkan dalam masa terdekat pada bulan ini. Kami merupakan Stokis Eksklusif 3Cixty PLUS di KL dan Putrajaya.

Produk baru yang dikenali sebagai 3Cixty Plus ini merupakan merupakan minuman pertama yang berasaskan rose crysta extract yang menggunakan teknologi Jepun. Formulasi terbaru ini memang terbukti berkesan. Hasil gabungan 12 bahan-bahan yang berkualiti tinggi seperti natural Vitamin C dan Vitamin E menjadikan 3Cixty plus sangat hebat. Rose crystal extract yang mana mempunyaI antioxidant yang tinggi dan baik untuk kulit serta kesihatan kita.



HARGA : 
RM109 SEM & RM119 SBH SRWAK

1 BOX :
 20 Sachet = 20gm / sachet


COD / By hand : 
KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG-KUALA KUBU BARU

Ask for more :
SMS 0194194194
Whatsapp 0164454557

* Urusan postage berjalan pada setiap hari.


Kami memerlukan AGENT DROPSHIP TANPA MODAL diseluruh negeri. Tempat terhad. First come, first serve. Pelajar IPT digalakkan menjadi AGENT DROPSHIP kami.


Sunday, April 21, 2013

APA ITU TREENEA MIERA BELLA

Treenea Miera Bella merupakan produk baru keluaran Treenea ! Jom kita baca APA ITU TREENEA MIERA BELLA..?



MIERABELLA - Hydrolysed and concentrate coconut milk protein with vitamin C

MIERABELLA protein yang diperkayakan dengan vitamin C merupakan makanan tambahan kepada wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit. Keunikan produk bermula dari kandungan kolagen semula jadi yang tinggi dan ringkas, Ia diadun dengan bahan semula jadi bagi meningkatkan serapan yang berkali ganda. MIERABELLA mempunyai pelbagai kelebihan dan manafaat seperti berikut.:

a. MIERABELLA mengandungi protein yang boleh meningkatkan keanjalan dan kekenyalan kulit dengan cara menyediakan asid amino seperti glysine, proline dan lysine yang perlu bagi pembentukkan kollagen . Pengambilan kollagen secara berterusan dapat mengurangkan garis kedutan pada kulit dan seterusnya wajah tampak muda.

b. MIERABELLA kaya dengan asid amino seperti cysteine, asid glutamic dan glysine yang merupakan bahan asas bagi pembentukkan glutathione. Kajian mendapati glutathione adalah ibu segala antioksidan yang bertindak melindungi tubuh badan manusia dari serangan radikal bebas . Glutathione juga dikenal pasti berkemampuan untuk menjadikan liang roma kulit lebih kecil, kulit lebih putih, gebu, cerah, halus dan licin.

c. MIERABELLA mengandungi vitamin C yang diperlukan bagi membantu mempercepatkan proses mendapatkan kulit idaman anda. Penyelidikan terkini mendapati pengambilan Vitamin C dalam dos yang tertentu telah membantu meningkatkan kandungan glutathione dalam badan. Selain dari itu vitamin C juga diperlukan sebagai kofactor dalam pembentukan kollagen.

d. MIERABELLA diperkayakan dengan phospholipids kelapa yang dipercayai dapat membantu meningkatkan proses penyerapan protein kedalam tubuh badan. Bahan aktif ini juga bertindak menghalang kehilangan kollagen daripada kulit dan secara tidak langsung melambatkan proses penuaan..

Produk ini akan lebih berkesan jika ia ambil bersama sama dengan segelas jus buah-buahan.

Secara ringkasnya Treenea Miera Bella berfungsi sebagai :

TREENEA MIERABELLA- Hydrolysed and concentrate coconut milk protein with vitamin C (60 capsules)

Treenea MIERABELLA diperkayakan dengan vitamin C merupakan makanan tambahan kepada wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit. Keunikan produk bermula dari kandungan kolagen semula jadi yang tinggi dan ringkas, Ia diadun dengan bahan semula jadi bagi meningkatkan serapan yang berkali ganda.

Kebaikan Treenea MieraBella:

• Mengembalikan keanjalan dan membina sel kulit.
• Mengurangkan garis kedutan dan tanda penuaan pada kulit.
• Mengurangkan masalah jerawat dan jeragat serta mengurangkan parut
• Mampu bertindak sebagai anti-oksida dan anti-penuaan.
• Menjadikan kulit lebih gebu, cerah, halus dan licin secara sekata.
• Meningkatkan lagi sistem ketahanan bagi menghalang penyakit.
• Membantu menguatkan rambut, tulang, gigi dan sendi.
• Membantu dalam membekalkan tenaga segera.

Dah baca? Dah faham? So kalau berminat nak cuba kami bagi HARGA PROMOSI TREENEA MIERA BELLA RM65 sbeotol. Harga asal RM75.


Soooo, apa tunggu lagi..? Jom order!! Harga promosi sah sehingga 30 April 2013 sahaja. AGENT TREENEA diperlukan di seluruh negara.

Hubungi : 
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557
FB : Lemonade Bizz

COD / By hand : 
KL - PUTRAJAYA - BANGI - RAWANG - KUALA KUBU BARU

Postage : Setiap hari ke seluruh dunia :)))

Wednesday, March 20, 2013

AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400000mg KL PUTRAJAYA BANGI SERDANG

Fenomena AURA WHITE sedang melanda Malaysia sekarang ni. Pheewww!! Sana sini AURA WHITE. Kami pun ada jual produk yang tengah letopsss ni sekarang. Artis pun guna, patut la kulit cantik je putih gebu gebasss!



Jom, baca sikit apa itu AURA WHITE.


Produk minuman pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

KELEBIHAN UTAMA AURAWHITE BEAUTY

*50% Pencerahan ketara dalam 2 minggu
*Pemulihan kulit yang rosak dan bermasalah
*Untuk hilangkan masalah jerawat yg teruk / jeragat /pigmentasi dan hilangkan parut
*Rambut lebih sihat, halus dan bersinar
*Mengurangkan kedutan dan garis halus
*Melambatkan prosess penuaan
*Mengatasi masalah sembelit
*Mengurangkan sakit sendi
*Meningkatkan tenaga dan lebih aktif
*Mengurangkan rekahan kaki
*Menguatkan otot, tulang dan kuku
*Memulihkan payudara yang kendur
*Meningkatkan penghasilan susu ibu
*Mengandungi nutrien yang tinggi dan sesuai bagi semua peringkat umur

HARGA: RM150(S) RM155(S/S) = 500GM/JAR
(1-2 BULAN PENGAMBILAN)

Nak order..? 
COD / By hand : 
KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG-KUALA KUBU BHARU
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557 

By pos pun boleh ke semua negeri dan negara. Urusan penghantaran melalui Poslaju berjalan pada setiap hari. :)

Sunday, February 3, 2013

AGENT Vco Antioxcidants TRENEEA


Berikut merupakan senarai AGENT Vco Antioxcidants under Lemonade. Sila hubungi mereka yang berhampiran dengan tempat anda untuk mendapatkan secara by hand. Yang berminat menjana pendapatan sebagai AGENT TREENEA sila hubungi saya segera. Promo / Special price sedang berlangsung untuk AGENT dan customer sehingga 7 Februari 2013. Jangan lepaskan peluang!

KL
1. Miss Lemonade - 0194194194 
2. Abd Halim - 0135452667
3.
4.
5.

PUTRAJAYA
1. Felisa - 0129644367
2. Halim - 0135452667
3. Mastura - 0172752866
4. Anis - 0173839373
5. Julia - 0122742836

PERAK
1. Nurul Ain (Kg. Gajah) - 0197707917

SELANGOR
1. Elis (Bangi / Serdang) - 0194194194
2. Nurul Ain (Jenjarom / Banting) - 0197707917
3. Halim (Tanjung Malim / Kuala Kubu Baru) - 0135452667
4. Ainul (Sepang) - 0102534217
5. Yuhanis (Bangi) - 0173839373
6. Nadiah (Shah Alam) - 0126994432 
7. Nor Khaizishuhaily (Sg. Buloh) - 0196050287

TERENGGANU
1.

PAHANG
1. Syawal (Kuala Rompin) - 0194153007
2. Hafizah Fadzila ( Tg. Gemok) - 0192673007
3. Marlia (Kompleks Teruntum / Kuantan) - 0127564104
4.
5.

JOHOR

1. Hafizah (Endau) - 0192673007
2.
3.
4.
5.

KELANTAN
1.
2.
3.
4.
5.

MELAKA
1.
2.
3.
4.
5.

NEGERI SEMBILAN
1.
2.
3.
4.
5.

PERLIS
1.
2.
3.
4.
5.

KEDAH
1.
2.
3.
4.
5.

PULAU PINANG
1.
2.
3.
4.
5.

SABAH
1.
2.
3.
4.
5.

SARAWAK
1.
2.
3.
4.
5.

BRUNEI
1.
2.
3.
4.
5.


Masih banyak kekosongan AGENT untuk setiap negeri. Jom join team kami untuk menambahkan pendapatan anda. Tiada had pengedar di setiap negeri. Semua boleh jana income sama-sama. 

Hubungi saya : 
SMS - 0194194194
Whatsapp - 0164454557

Saturday, December 29, 2012

VCOA - VCO Antioxcidants TREENEA




Minyak Kelapa Dara (VCO) yang diperolehi dari Treenea mempunyai banyak khasiat dan manfaat kesihatan kepada tubuh badan manusia kerana ia mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi dibandingkan dengan minyak kelapa dara lain. Ia dihasilkan dari proses yang tidak menggunakan haba dan formulanya yang telah dikaji secara teliti dan terperinci menggunakan 100% pati kelapa dara organik yang bebas dari... kolesterol.

VCOAntioxidants kaya dengan Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin A (retinol) dan vitamin D (cholecaciferol) yang diperlukan oleh tubuh badan manusia. Vitamin A dan E juga dipercayai boleh bertindak sebagai ejen antioksidan yang mempunyai kebolehan memerangkap radikal bebas dan kajian penyelidikan menunjukkan ia berkebolehan mencegah penyakit kanser serta penyakit berkaitan jantung.

Mengapa Makanan Yang Kaya Antioksidan Perlu ?

Tubuh badan kita sentiasa terdedah pada radikal bebas yang terhasil daripada toksin-toksin alam sekitar seperti asap kilang, asap kenderaan, asap rokok, sinaran ultra violet (UV) dan pencemaran bahan-bahan makanan. VCOAntioxidants adalah kaya dengan sifat-sifat antioksidan yang berpotensi melindungi sel-sel pada tubuh badan manusia dari serangan radikal bebas. Oleh yang demikian sel-sel badan akan menjadi lebih sihat dan tekstur kulit akan menjadi lebih halus dan seragam.

Penyelidikan oleh para saintis mendapati, minyak kelapa dara terdiri daripada 90% lemak tepu yang kebanyakkan daripadanya adalah trigliserida berantai sederhana (MCT). Ujian klinikal telah membuktikan MCT adalah merupakan ejen pembekal tenaga segera. MCT tidak disimpan sebagai lemak dalam badan sebaliknya ia akan disalutkan kepada hati untuk membekal tenaga segera. Asid lemak ini kemudiannya akan ditukarkan ke sebatian keton (keton bodies). Sebatian keton sangat diperlukan oleh otak manusia apabila glukosa tidak dapat berfungsi untuk membekalkan tenaga. Kajian secara saintifik telah menunjukkan sebatian keton boleh membantu pesakit neurodegenerative disorders seperti penyakit Alzheimer dan Parkinson.

Selain dari itu, sebatian keton juga didapati membantu serangan epilepsy. Pengambilan VCOAntioxidants secara oral dalam kadar yang tertentu akan menyebabkan tubuh kita dilindungi dari serangan bacteria, kulat dan virus. Sistem imunisasi tubuh badan akan meningkat, selsema da batuk akan berkurangan. Sebatian aktif seperti monolaurin, monokaprik dan monokaprin, yang terbukti hasil dari penghadaman VCO. VCOAntioxidants juga mengandungi bahan aktif seperti phospholipids serta sterol tumbuhan yang telah dibuktikan berupaya merendahkan tahap kolesterol dan meningkatkan tahap LDL dalam darah. MCT juga mudah dihadamkan dan dapat membantu mengawal berat badan jika diambil secara teratur dan berterusan. 




Antara khasiat dan kebaikan VCOAntioxidants:

 
• Membantu kelancaran system pencernaan
• Meningkatkan sistem dan daya tahan tubuh
• Menbantu mengurangkan berat badan
• Mengurangkan kadar kolesterol dan darah tinggi serta risiko penyakit jantung
• Membekalkan nutrien penting dalam membantu pertumbuhan rambut yang sihat
• Membantu merawat pelbagai masalah kulit
• Menyokong fungsi tiroid
• Menghalus dan menyeragamkan struktur kulit


Sebarang tempahan, sila hubungi :-

SMS: 0194194194
Whatsapp: 0164454557
Email: sweetstoberi@gmail.com
COD / By hand: KL-PUTRAJAYA-SERDANG-BANGI

AGENT DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA..!! 
Pendaftaran Agent hanya dengan membuat pembelian bernilai RM150 sahaja bermula pada 1 Januari 2013.
 

Friday, December 28, 2012

APA ITU TREENEA..? APA ITU VCO ANTIOXCIDANTS..?




 HARGA: 
RM40 (SEM), RM43 (SBH & SRWAK)

Assalamualaikum. 
Satu lagi produk berkualiti berasaskan Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil) keluaran syarikat tempatan iaitu TREENEA bakal berada di pasaran bermula pada 1 Januari 2013. TREENEA akan mengeluarkan produk kesihatan dan kecantikan. Produk pertama keluaran TREENEA yang dikenali dengan nama VCOA (Virgin Coconut Oil Antioxcidants) ini dijangka mendapat sambutan yang hangat dikalangan para pengguna yang telah mengetahui kelebihan VCO terhadap kesihatan tubuh badan. Buat masa ini, TREENEA hanya melancarkan satu produk sahaja. Produk-produk lain bakal menyusul dari semasa ke semasa. 

Saya merupakan DEALER TREENEA di KUALA LUMPUR. Bagi anda yang berminat untuk menjana pendapatan bersama kami, anda boleh menjadi AGENT TREENEA walau di mana sahaja anda berada. Saya mencari agent atau wakil pengedar yang berminat untuk memasarkan produk keluaran TREENEA di seluruh negeri. Keuntungan jualan adalah hak milik anda.

Nak order..?? Nak jadi AGENT TREENEA..??

Hubungi saya segera:-

COD / By hand : 
KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557

Email : sweetstoberi@gmail.com

Monday, December 24, 2012

Promosi Vitamin C Plus Pure Collagen by Felinna Beauty

READY STOCK..!!! Vitamin C Plus Pure Collagen by Felinna Beauty RM85 / box.

KEBAIKAN VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN

1. C= Mestilah untuk CANTIK. Memperbaiki, merawat, membantu sel-sel menghapuskan kulit kusam dan jerawat.

2. Mengandungi Collagen Marin atau collagen asli yang bertindak untuk melambatkan proses penuaan. Memelihara tulang, sendi, kuku, rambut serta menjadikan kulit lebih lembut dan halus.

3. Mengandungi Glutathione yang merupakan sejenis antioksida yang bertindak untuk mengumpulkan semua jenis toksin di dalam badan dan membuang segala toksin yang ada melalui perkumuhan. Sebab tu la vitamin c ni mengurangkan kedut pada muka, mencegah melanin gelap dan pigmentasi pada kulit.

4. Ekstrak sitrus. Ini pun antioksida. Berfungsi untuk mengurangkan risiko kanser kulit, radikal bebas dan sinaran UV, memudarkan parut dan bersifat antibiotik.

HARGA : 
RM85 SEMENANJUNG / RM90 SABAH SARAWAK
FREE POSTAGE
30 Capsules per box

Nak Order..?? Hubungi saya:
SMS : 0194194194
Whatsapp :0164454557

COD / By hand : KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG

Oh ya, PROMO 1 botol Felinna Inchloss + 1 kotak Vitamin C RM130 (JIMAT RM30) masih berjalan dan akan berakhir pada 31 Disember 2012. So, apa tunggu lagi..!! Place ur order now!!

Friday, April 26, 2013

APA ITU 3Cixty PLUS ?

Posted by Lemonade at 11:45 AM 0 comments
Assalamualaikum. 

Satu lagi brand new product akan dilancarkan dalam masa terdekat pada bulan ini. Kami merupakan Stokis Eksklusif 3Cixty PLUS di KL dan Putrajaya.

Produk baru yang dikenali sebagai 3Cixty Plus ini merupakan merupakan minuman pertama yang berasaskan rose crysta extract yang menggunakan teknologi Jepun. Formulasi terbaru ini memang terbukti berkesan. Hasil gabungan 12 bahan-bahan yang berkualiti tinggi seperti natural Vitamin C dan Vitamin E menjadikan 3Cixty plus sangat hebat. Rose crystal extract yang mana mempunyaI antioxidant yang tinggi dan baik untuk kulit serta kesihatan kita.



HARGA : 
RM109 SEM & RM119 SBH SRWAK

1 BOX :
 20 Sachet = 20gm / sachet


COD / By hand : 
KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG-KUALA KUBU BARU

Ask for more :
SMS 0194194194
Whatsapp 0164454557

* Urusan postage berjalan pada setiap hari.


Kami memerlukan AGENT DROPSHIP TANPA MODAL diseluruh negeri. Tempat terhad. First come, first serve. Pelajar IPT digalakkan menjadi AGENT DROPSHIP kami.


Sunday, April 21, 2013

APA ITU TREENEA MIERA BELLA

Posted by Lemonade at 8:15 AM 0 comments
Treenea Miera Bella merupakan produk baru keluaran Treenea ! Jom kita baca APA ITU TREENEA MIERA BELLA..?



MIERABELLA - Hydrolysed and concentrate coconut milk protein with vitamin C

MIERABELLA protein yang diperkayakan dengan vitamin C merupakan makanan tambahan kepada wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit. Keunikan produk bermula dari kandungan kolagen semula jadi yang tinggi dan ringkas, Ia diadun dengan bahan semula jadi bagi meningkatkan serapan yang berkali ganda. MIERABELLA mempunyai pelbagai kelebihan dan manafaat seperti berikut.:

a. MIERABELLA mengandungi protein yang boleh meningkatkan keanjalan dan kekenyalan kulit dengan cara menyediakan asid amino seperti glysine, proline dan lysine yang perlu bagi pembentukkan kollagen . Pengambilan kollagen secara berterusan dapat mengurangkan garis kedutan pada kulit dan seterusnya wajah tampak muda.

b. MIERABELLA kaya dengan asid amino seperti cysteine, asid glutamic dan glysine yang merupakan bahan asas bagi pembentukkan glutathione. Kajian mendapati glutathione adalah ibu segala antioksidan yang bertindak melindungi tubuh badan manusia dari serangan radikal bebas . Glutathione juga dikenal pasti berkemampuan untuk menjadikan liang roma kulit lebih kecil, kulit lebih putih, gebu, cerah, halus dan licin.

c. MIERABELLA mengandungi vitamin C yang diperlukan bagi membantu mempercepatkan proses mendapatkan kulit idaman anda. Penyelidikan terkini mendapati pengambilan Vitamin C dalam dos yang tertentu telah membantu meningkatkan kandungan glutathione dalam badan. Selain dari itu vitamin C juga diperlukan sebagai kofactor dalam pembentukan kollagen.

d. MIERABELLA diperkayakan dengan phospholipids kelapa yang dipercayai dapat membantu meningkatkan proses penyerapan protein kedalam tubuh badan. Bahan aktif ini juga bertindak menghalang kehilangan kollagen daripada kulit dan secara tidak langsung melambatkan proses penuaan..

Produk ini akan lebih berkesan jika ia ambil bersama sama dengan segelas jus buah-buahan.

Secara ringkasnya Treenea Miera Bella berfungsi sebagai :

TREENEA MIERABELLA- Hydrolysed and concentrate coconut milk protein with vitamin C (60 capsules)

Treenea MIERABELLA diperkayakan dengan vitamin C merupakan makanan tambahan kepada wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit. Keunikan produk bermula dari kandungan kolagen semula jadi yang tinggi dan ringkas, Ia diadun dengan bahan semula jadi bagi meningkatkan serapan yang berkali ganda.

Kebaikan Treenea MieraBella:

• Mengembalikan keanjalan dan membina sel kulit.
• Mengurangkan garis kedutan dan tanda penuaan pada kulit.
• Mengurangkan masalah jerawat dan jeragat serta mengurangkan parut
• Mampu bertindak sebagai anti-oksida dan anti-penuaan.
• Menjadikan kulit lebih gebu, cerah, halus dan licin secara sekata.
• Meningkatkan lagi sistem ketahanan bagi menghalang penyakit.
• Membantu menguatkan rambut, tulang, gigi dan sendi.
• Membantu dalam membekalkan tenaga segera.

Dah baca? Dah faham? So kalau berminat nak cuba kami bagi HARGA PROMOSI TREENEA MIERA BELLA RM65 sbeotol. Harga asal RM75.


Soooo, apa tunggu lagi..? Jom order!! Harga promosi sah sehingga 30 April 2013 sahaja. AGENT TREENEA diperlukan di seluruh negara.

Hubungi : 
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557
FB : Lemonade Bizz

COD / By hand : 
KL - PUTRAJAYA - BANGI - RAWANG - KUALA KUBU BARU

Postage : Setiap hari ke seluruh dunia :)))

Wednesday, March 20, 2013

AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400000mg KL PUTRAJAYA BANGI SERDANG

Posted by Lemonade at 4:30 PM 0 comments
Fenomena AURA WHITE sedang melanda Malaysia sekarang ni. Pheewww!! Sana sini AURA WHITE. Kami pun ada jual produk yang tengah letopsss ni sekarang. Artis pun guna, patut la kulit cantik je putih gebu gebasss!



Jom, baca sikit apa itu AURA WHITE.


Produk minuman pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

KELEBIHAN UTAMA AURAWHITE BEAUTY

*50% Pencerahan ketara dalam 2 minggu
*Pemulihan kulit yang rosak dan bermasalah
*Untuk hilangkan masalah jerawat yg teruk / jeragat /pigmentasi dan hilangkan parut
*Rambut lebih sihat, halus dan bersinar
*Mengurangkan kedutan dan garis halus
*Melambatkan prosess penuaan
*Mengatasi masalah sembelit
*Mengurangkan sakit sendi
*Meningkatkan tenaga dan lebih aktif
*Mengurangkan rekahan kaki
*Menguatkan otot, tulang dan kuku
*Memulihkan payudara yang kendur
*Meningkatkan penghasilan susu ibu
*Mengandungi nutrien yang tinggi dan sesuai bagi semua peringkat umur

HARGA: RM150(S) RM155(S/S) = 500GM/JAR
(1-2 BULAN PENGAMBILAN)

Nak order..? 
COD / By hand : 
KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG-KUALA KUBU BHARU
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557 

By pos pun boleh ke semua negeri dan negara. Urusan penghantaran melalui Poslaju berjalan pada setiap hari. :)

Sunday, February 3, 2013

AGENT Vco Antioxcidants TRENEEA

Posted by Lemonade at 2:50 PM 0 comments

Berikut merupakan senarai AGENT Vco Antioxcidants under Lemonade. Sila hubungi mereka yang berhampiran dengan tempat anda untuk mendapatkan secara by hand. Yang berminat menjana pendapatan sebagai AGENT TREENEA sila hubungi saya segera. Promo / Special price sedang berlangsung untuk AGENT dan customer sehingga 7 Februari 2013. Jangan lepaskan peluang!

KL
1. Miss Lemonade - 0194194194 
2. Abd Halim - 0135452667
3.
4.
5.

PUTRAJAYA
1. Felisa - 0129644367
2. Halim - 0135452667
3. Mastura - 0172752866
4. Anis - 0173839373
5. Julia - 0122742836

PERAK
1. Nurul Ain (Kg. Gajah) - 0197707917

SELANGOR
1. Elis (Bangi / Serdang) - 0194194194
2. Nurul Ain (Jenjarom / Banting) - 0197707917
3. Halim (Tanjung Malim / Kuala Kubu Baru) - 0135452667
4. Ainul (Sepang) - 0102534217
5. Yuhanis (Bangi) - 0173839373
6. Nadiah (Shah Alam) - 0126994432 
7. Nor Khaizishuhaily (Sg. Buloh) - 0196050287

TERENGGANU
1.

PAHANG
1. Syawal (Kuala Rompin) - 0194153007
2. Hafizah Fadzila ( Tg. Gemok) - 0192673007
3. Marlia (Kompleks Teruntum / Kuantan) - 0127564104
4.
5.

JOHOR

1. Hafizah (Endau) - 0192673007
2.
3.
4.
5.

KELANTAN
1.
2.
3.
4.
5.

MELAKA
1.
2.
3.
4.
5.

NEGERI SEMBILAN
1.
2.
3.
4.
5.

PERLIS
1.
2.
3.
4.
5.

KEDAH
1.
2.
3.
4.
5.

PULAU PINANG
1.
2.
3.
4.
5.

SABAH
1.
2.
3.
4.
5.

SARAWAK
1.
2.
3.
4.
5.

BRUNEI
1.
2.
3.
4.
5.


Masih banyak kekosongan AGENT untuk setiap negeri. Jom join team kami untuk menambahkan pendapatan anda. Tiada had pengedar di setiap negeri. Semua boleh jana income sama-sama. 

Hubungi saya : 
SMS - 0194194194
Whatsapp - 0164454557

Saturday, December 29, 2012

VCOA - VCO Antioxcidants TREENEA

Posted by Lemonade at 7:06 AM 0 comments



Minyak Kelapa Dara (VCO) yang diperolehi dari Treenea mempunyai banyak khasiat dan manfaat kesihatan kepada tubuh badan manusia kerana ia mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi dibandingkan dengan minyak kelapa dara lain. Ia dihasilkan dari proses yang tidak menggunakan haba dan formulanya yang telah dikaji secara teliti dan terperinci menggunakan 100% pati kelapa dara organik yang bebas dari... kolesterol.

VCOAntioxidants kaya dengan Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin A (retinol) dan vitamin D (cholecaciferol) yang diperlukan oleh tubuh badan manusia. Vitamin A dan E juga dipercayai boleh bertindak sebagai ejen antioksidan yang mempunyai kebolehan memerangkap radikal bebas dan kajian penyelidikan menunjukkan ia berkebolehan mencegah penyakit kanser serta penyakit berkaitan jantung.

Mengapa Makanan Yang Kaya Antioksidan Perlu ?

Tubuh badan kita sentiasa terdedah pada radikal bebas yang terhasil daripada toksin-toksin alam sekitar seperti asap kilang, asap kenderaan, asap rokok, sinaran ultra violet (UV) dan pencemaran bahan-bahan makanan. VCOAntioxidants adalah kaya dengan sifat-sifat antioksidan yang berpotensi melindungi sel-sel pada tubuh badan manusia dari serangan radikal bebas. Oleh yang demikian sel-sel badan akan menjadi lebih sihat dan tekstur kulit akan menjadi lebih halus dan seragam.

Penyelidikan oleh para saintis mendapati, minyak kelapa dara terdiri daripada 90% lemak tepu yang kebanyakkan daripadanya adalah trigliserida berantai sederhana (MCT). Ujian klinikal telah membuktikan MCT adalah merupakan ejen pembekal tenaga segera. MCT tidak disimpan sebagai lemak dalam badan sebaliknya ia akan disalutkan kepada hati untuk membekal tenaga segera. Asid lemak ini kemudiannya akan ditukarkan ke sebatian keton (keton bodies). Sebatian keton sangat diperlukan oleh otak manusia apabila glukosa tidak dapat berfungsi untuk membekalkan tenaga. Kajian secara saintifik telah menunjukkan sebatian keton boleh membantu pesakit neurodegenerative disorders seperti penyakit Alzheimer dan Parkinson.

Selain dari itu, sebatian keton juga didapati membantu serangan epilepsy. Pengambilan VCOAntioxidants secara oral dalam kadar yang tertentu akan menyebabkan tubuh kita dilindungi dari serangan bacteria, kulat dan virus. Sistem imunisasi tubuh badan akan meningkat, selsema da batuk akan berkurangan. Sebatian aktif seperti monolaurin, monokaprik dan monokaprin, yang terbukti hasil dari penghadaman VCO. VCOAntioxidants juga mengandungi bahan aktif seperti phospholipids serta sterol tumbuhan yang telah dibuktikan berupaya merendahkan tahap kolesterol dan meningkatkan tahap LDL dalam darah. MCT juga mudah dihadamkan dan dapat membantu mengawal berat badan jika diambil secara teratur dan berterusan. 




Antara khasiat dan kebaikan VCOAntioxidants:

 
• Membantu kelancaran system pencernaan
• Meningkatkan sistem dan daya tahan tubuh
• Menbantu mengurangkan berat badan
• Mengurangkan kadar kolesterol dan darah tinggi serta risiko penyakit jantung
• Membekalkan nutrien penting dalam membantu pertumbuhan rambut yang sihat
• Membantu merawat pelbagai masalah kulit
• Menyokong fungsi tiroid
• Menghalus dan menyeragamkan struktur kulit


Sebarang tempahan, sila hubungi :-

SMS: 0194194194
Whatsapp: 0164454557
Email: sweetstoberi@gmail.com
COD / By hand: KL-PUTRAJAYA-SERDANG-BANGI

AGENT DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA..!! 
Pendaftaran Agent hanya dengan membuat pembelian bernilai RM150 sahaja bermula pada 1 Januari 2013.
 

Friday, December 28, 2012

APA ITU TREENEA..? APA ITU VCO ANTIOXCIDANTS..?

Posted by Lemonade at 7:12 PM 0 comments



 HARGA: 
RM40 (SEM), RM43 (SBH & SRWAK)

Assalamualaikum. 
Satu lagi produk berkualiti berasaskan Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil) keluaran syarikat tempatan iaitu TREENEA bakal berada di pasaran bermula pada 1 Januari 2013. TREENEA akan mengeluarkan produk kesihatan dan kecantikan. Produk pertama keluaran TREENEA yang dikenali dengan nama VCOA (Virgin Coconut Oil Antioxcidants) ini dijangka mendapat sambutan yang hangat dikalangan para pengguna yang telah mengetahui kelebihan VCO terhadap kesihatan tubuh badan. Buat masa ini, TREENEA hanya melancarkan satu produk sahaja. Produk-produk lain bakal menyusul dari semasa ke semasa. 

Saya merupakan DEALER TREENEA di KUALA LUMPUR. Bagi anda yang berminat untuk menjana pendapatan bersama kami, anda boleh menjadi AGENT TREENEA walau di mana sahaja anda berada. Saya mencari agent atau wakil pengedar yang berminat untuk memasarkan produk keluaran TREENEA di seluruh negeri. Keuntungan jualan adalah hak milik anda.

Nak order..?? Nak jadi AGENT TREENEA..??

Hubungi saya segera:-

COD / By hand : 
KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557

Email : sweetstoberi@gmail.com

Monday, December 24, 2012

Promosi Vitamin C Plus Pure Collagen by Felinna Beauty

Posted by Lemonade at 2:38 PM 0 comments
READY STOCK..!!! Vitamin C Plus Pure Collagen by Felinna Beauty RM85 / box.

KEBAIKAN VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN

1. C= Mestilah untuk CANTIK. Memperbaiki, merawat, membantu sel-sel menghapuskan kulit kusam dan jerawat.

2. Mengandungi Collagen Marin atau collagen asli yang bertindak untuk melambatkan proses penuaan. Memelihara tulang, sendi, kuku, rambut serta menjadikan kulit lebih lembut dan halus.

3. Mengandungi Glutathione yang merupakan sejenis antioksida yang bertindak untuk mengumpulkan semua jenis toksin di dalam badan dan membuang segala toksin yang ada melalui perkumuhan. Sebab tu la vitamin c ni mengurangkan kedut pada muka, mencegah melanin gelap dan pigmentasi pada kulit.

4. Ekstrak sitrus. Ini pun antioksida. Berfungsi untuk mengurangkan risiko kanser kulit, radikal bebas dan sinaran UV, memudarkan parut dan bersifat antibiotik.

HARGA : 
RM85 SEMENANJUNG / RM90 SABAH SARAWAK
FREE POSTAGE
30 Capsules per box

Nak Order..?? Hubungi saya:
SMS : 0194194194
Whatsapp :0164454557

COD / By hand : KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG

Oh ya, PROMO 1 botol Felinna Inchloss + 1 kotak Vitamin C RM130 (JIMAT RM30) masih berjalan dan akan berakhir pada 31 Disember 2012. So, apa tunggu lagi..!! Place ur order now!!

Template by:

Free Blog Templates