Wednesday, April 20, 2011

Eau De Parfum Thinking of You Mary Kay


Hye! 

Kali ni nak share wangian yang sangat best daripada Mary Kay. Thinking of You! Best gila ok bau dia. Saya pun nak grab yang ni satu. Sekarang ada promotion tau sempena Hari Ibu. Bermula 16 April hingga 15 May 2011 dengan pembelian sebotol wangian ni akan dapat PERCUMA Creme Lipstick in Toffee Mary Kay or purchase any Mary Kay women's Eau de Parfum, then you will receive 1 FREE Creme Lipstick in Toffee. RM150 only!!


Jom kita baca lagi kenapa saya kata wangian Thinking of You ni sangat best.

FAEDAH YANG MENJADIKAN WANGIAN INI BEGITU ISTIMEWA

- Ia merupakan sebuah “mesej dalam botol”, mengeratkan hubungan emosi antara pemberi dan penerima.
- Ia melakarkan kenangan indah untuk mengucapkan “aku ingat padamu” dengan cara yang tidak diduga, sama ada untuk meraikan suatu peristiwa istimewa, atau mengucapkan terima kasih kepada seseorang atas segala yang mereka lakukan demi anda.
- Mantera tanda kenangan ini sungguh menawan dan boleh disimpan.
- Di bawah bahagian atas karton “hadiah yang dibungkus”, terdapat satu tempat untuk anda mencatatkan mesej peribadi sekali gus membawakan elemen unik dan personal pada saat menyampaikan hadiah.
- Botolnya direka demikian rupa supaya menampakkan nilai tinggi apabila dipegang. Saiz kandungan satu auns menjadikannya sesuatu yang istimewa dan peribadi.
- Haruman buah flora melambangkan tarikan universal, ia merupakan gabungan harmoni antara top notes dengan haruman buah yang segar dan menggoda rasa, haruman flora yang feminin, ikhlas, mesra dan selesa pula menjadi notes bawahnya.
- Ia juga ideal sebagai koleksi wangian peribadi seorang wanita.


PELANGGAN SASARAN

- Lelaki dan wanita yang sedang mencari hadiah untuk mengucapkan “aku ingat padamu” dan sesuatu yang boleh tahan lama.
- Pelanggan semasa yang menggunakan wangian.
- Pelanggan baru yang akan mencari tarikan unik.
- Pelanggan yang suka mencuba wangian baru tetapi teragak-agak untuk membeli wangian bersaiz besar.




Tips Hari Ini:
Selepas memakai wangian, cuba elakkan untuk menggosok pergelangan tangan anda kerana geseran kadang-kadang boleh mengubah bau wangian. Sebaliknya semburkan sedikit dan biarkan ia kering sendiri.

Contact No:
Lemonade 0194194194 (Beauty Consultant Mary Kay)

Wednesday, April 13, 2011

Persoalan Tentang Vco Catalyst

KEBAIKAN VCO CATALYST

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut
- Regular semula PMS anda
- Sistem penghadaman lebih baik
- Kesuburan
- Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur

PENGAMBILAN VCO CATALYST BAGI WANITA HAMIL

Selain bagus untuk kulit, kesihatan dalaman dan luaran. VCO Catalyst atau Minyak Kelapa Dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki  dan wanita terutamanya yang telah berkahwin. 

Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, VCO tiada side effect sebab dia bukan ubat tapi sekadar supplement. Pengambilan VCO Catalyst atau Virgin Coconut Oil keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyaAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk Catalyst adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. 

CATALYST merupakan sebuah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL. Pengambilan vco bagi pasangan suami  isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga digalakkan. Vco Catalyst juga berfungsi sebagai agen pelincir.

PERSOALAN YANG SERING DINTANYA BERKAITAN VCO CATALYST

1. Lelaki boleh makan jugak ke?
Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalalakkan makan VCO ni sebagai suppliment.

2. Harga berapa dan dalam satu botol ada berapa soft gel? Boleh tahan berapa lama satu botol VCO ni? 
Harga VCO Catalyst sebotol ialah RM 39.90 (Semenanjung) dan
RM43.90 (Sabah dan Sarawak).

Fyi, dalam satu botol ada 60 kapsul soft gel dan boleh tahan selama sebulan.


3. VCO Catalyst ni sesuai dengan semua peringkat umur ke?
Semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua.


4. Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni?
Boleh digunakan dengan 2 cara.

** MAKAN 

- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari). Ambil selepas makan. Seeloknya diambil bersama air suam atau air kosong.
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus. 

** SAPU pada muka atau tumit kaki atau mana-mana anggota badan yang bermasalah

-Lubangkan siket guna jarum dekat softgel tu then apply kat muka or pada anggota badan yang bermasalah. Tapi untuk kulit sihat n cantik, better makan and sapu la. 

5. Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?
Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tu.


6. Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?
Jangan risau! Kalau anda dah sedia kurus, ia takkan menguruskan lagi bila anda makan Vco Catalyst sebab anda punya metabolisma dah sedia tinggi. Untuk metabolisma yang rendah, VCO membantu untuk menaikkan metabolisma anda.


7. Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?
Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyaAllah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.


8. Halal ke VCO ni?
VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia and it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.


9. More info about VCO/ Catalyst boleh lihat di sini:


Untuk menjadi agen pun boleh hubungi saya. Agen boleh beli dengan special price tau! Bagi yang ada di area Kuala Lumpur dan Putrajaya, nak ambil by hand pun boleh.  


Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi saya:
Lemonade 0194194194 
Email: sweetstoberi@gmail.com


Sunday, April 10, 2011

1000 Rahsia Minyak Kelapa Dara (Vco Softgel Catalyst)

Vco Softgel Catalyst
RM 39.90 only

Pohon kelapa telah dijadikan Tuhan begitu hebat dengan pelbagai fungsi untuk manusia. Setiap bahagian pohon kelapa mempunyai pelbagai kegunaan dari makanan, penjagaan kecantikan hingga kepada perubatan turun temurun. Pohon kelapa telah diiktiraf sebagai suatu pohon yang paling rapat dengan kehidupan manusia seharian. 

Sungguhpun demikian, suatu bahagian pohon kelapa seolah-olah dipinggirkan kerana dikhuatirkan membawa mudarat kepada kesihatan manusia. Ianya adalah minyak kelapa. Ini menimbulkan kehairanan bagaimana suatu pohon yang tuhan jadikan begitu mesra guna untuk manusia tetapi minyak nya dikatakan membawa kesan negatif pula.

Sebenarnya minyak kelapa yang dara iaitu minyak kelapa dara yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum. Kajian keatas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara Barat sejak awal tahun 1930an lagi. Kebanyakan kajian dilakukan keatas penduduk di Kepulauan Pasifik di mana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian. Pakar-pakar tersebut merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif keatas kesihatan manusia. Sebab itulah penduduk Kepulauan Pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang begitu baik. Mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kanser.

Jadi apakah sebenarnya minyak kelapa dara? Minyak kelapa dara adalah minyak kelapa yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia di mana struktur asal dalamannya dapat dikekalkan seasli-aslinya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa di mana haba dan kimia digunakan sewaktu memproses yang mengakibatkan struktur asal dalamannya berubah membawa kepada kemudaratan apabila manusia memakannya. Selama 40 tahun kempen dan kajian Negara Barat yang menentang penggunaan minyak kelapa secara meluas sebenarnya adalah ditujukan kepada minyak kelapa biasa yang menggunakan haba dan kimia ketika diproses dan bukannya minyak kelapa dara. Minyak kelapa dara sebenarnya amat sukar dicari dipasaran kerana prosesnya yang rumit dan sukar diproses secara komersil dan besar-besaran.

Pada tahun 1966, seorang penyelidik yang merupakan professor farmakologi dari Universiti Michigan telah membuat suatu penemuan besar yang mencungkil rahsia alam yang disimpan oleh minyak kelapa dara. Beliau mendapati bahawa minyak kelapa dara berupaya membunuh virus, bakteria, kulat dan parasit. Cuba anda bayangkan betapa besarnya makna penemuan ini kerana dengan bersifat anti virus, bakteria, kulat dan parasit, minyak kelapa dara berupaya melawan atau menyembuh pelbagai penyakit.

Melihatkan kekuatan sifat minyak kelapa dara, pakar-pakar barat terus mencari kesan-kesan seterusnya yang boleh dilakukan oleh minyak kelapa dara ke atas pelbagai penyakit. Sekiranya berjaya, sudah pasti minyak kelapa dara di anggap sebagai kejadian tuhan yang paling bermakna untuk manusia sejagat.

Saturday, April 9, 2011

Lagi Catalyst In Media

Dalam akhbar Sinar Harian 20 Februari 2011.

*Agent Catalyst diperlukan* 

Hubungi saya:
Lemonade: 0194194194 

MelaCEP Whitening System Mary Kay

Jom baca apa yang ada dalam Set MelaCep Whitening System ni beserta harganya:
  • FOAMING CLEANSER RM120 (100g) - Formula berkrim ini bercampur dengan air untuk menanggalkan kotoran dan minyak berlebihan secara lembut
  • FRESHENER/PELEMBAB RM120(100ml)- Melengkapkan proses membersih, menjadikan kulit berasa segar dan lembut
  • ESSENCE RM230(30ml) - Serum yg cepat menyerap ini membantu mengembalikan kejernihan kulit. Pembungkusan inovatif memastikan formula yg mengandungi askorbil glukosida berada dlm keadaan sifar udara bagi mengekalkan keberkesanannya.
  • DAY MOISTURIZER WITH SPF 15 RM170(30ml) - Melindungi kulit yg terdedah kepada UV pd siang hari dgn formula pelembapan. Potensi formula yg mengandungi askorbil glukosida utk faedah pemutihan dikekalkan dlm pam sifar udara
  • NIGHT CREAM RM170(30g) -Manjakan kulit anda dgn krim mewah ini ketika tidur. Formula yg mengandungi askorbil glukosida ini membekalkan ramuan pencerahan semasa kulit anda memerlukannya utk memulih dan membaharui diri
  • DARK SPOT SERUM RM170(10ml) - Pembungkusan dgn bebuli penggelek memudahkan pemakaian serum jernih secara langsung pd bintik hitam akan oudar jika di pakai berterusan. Formula yg amat berkesan ini mengandungi askorbil glukosida
  • MASK RM160(85g) - Masker kaya lembapan ini menjadikan kulit lebih cerah dan berasa lebih lembut dan licin
Total for one set = RM1140. Cleanser produk ni boleh tahan sampai 6-7 bulan. Memang berbaloi, tp depends on berapa kerap dan berapa banyak yang korang guna la. 


Faedah MelaCEP Whitening System:
  • Untuk menampilkan kulit yang lebih cerah
  • Mengurangkan tompok hitam dan membalikkan penyahwarnaan kulit
  • Mengandungi penghalang matahari, antioksida , ramuan pemutihan, dan penganjalkan kulit.
  • Amat sesuai untuk mereka yang menginginkan kulit yang cantik, cerah dan berseri.

Beauty Consultant Mary Kay,
Lemonade:0194194194



Friday, April 8, 2011

CATALYST Bizzzzz

  Yang ni saya tak sure keratan akhbar berapa haribulan.


 Yang ni keratan akhbar 21 Mac 2011 Berita Harian.


Untuk menjadi agent, sila hubungi saya.
Lemonade: 0194194194
Email: sweetstoberi@gmail.com

SATIN HANDS MARY KAY


Satin Hands Pampering Set RM155

Satin hands ni sangat ajaib! Anda akan dapat lihat hasilnya dalam hanya beberapa minit sahaja. Kulit tangan menjadi lebih tegang, anjal dan cerah. Garis-garis halus yang menyebabkan kedutan juga berkurangan serta merta. Tak perlu pergi SPA, anda boleh lakukan sendiri di rumah dengan Satin Hands Pampering Set Mary Kay. Dan hasilnya pasti memuaskan hati anda. RM155 untuk tiga item yang sangat berbaloi hasilnya.

Setiap kali saya gunakan Satin Hands, saya selalu rasa kagum dengan perubahan serta-merta yang dialami sendiri. Seronok gila tengok kulit tangan gebu. kihkih 

Baca lagi ni tiga jenis item Satin Hands..

Satin Hands® Pampering Set features a new formula and new peach-scented hand scrub and hand cream. The set comes in a beautiful bag and includes the following:


• Fragrance-Free Satin Hands® Hand Softener helps maintain skin’s natural moisture. Use it on hands before washing, or anywhere else skin is dry.



• Peach Satin Hands® Satin Smoothie® Hand Scrub cleanses and exfoliates.



• Peach Satin Hands® Hand Cream provides instant moisturization that lasts up to 24 hours. It lasts even through several hand washings



Jangan malu bertanya,
Lemonade: 0194194194

Thursday, April 7, 2011

Cash On Delivery (COD)

Ha, kalau tak nak kena postage charge, anda boleh COD je di mana anda boleh ambil barang by hand daripada saya terutama bagi anda yang berada di sekitar Kuala Lumpur dan Putrajaya. 


Apa pun, kena dapatkan confirmation daripada saya dulu la ye. 


Sekian, terima kasih.



KHASIAT COLLAGEN CATALYST


Catalyst collagen diperbuat dari sumber collagen seperti citrus (oren)


Kenapa anda perlukan collagen?
Apakah kebaikan collagen?

KHASIAT MENGGUNAKAN CATALSYT COLLAGEN

- membantu proses pemulihan osteoperosis & osteoarthritis
- mengembalikan kesegaran & keremajaan kulit
- mengatasi masalah kulit kusam,kering & berkedut
- membantu melicinkan kulit merekah dan kuku malap
- menyuburkan rambut agar kelihatan lebat & berkilau
- membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima

KESAN MENGAMALKAN CATALYST COLLAGEN

- kulit tidak akan berminyak tetapi tidak terlalu kering
- dapat mengurangkan masalah JERAWAT (akan hilang)
- dapat mengurangkan PARUT-PARUT yang ada di kulit
- minda lebih cergas dan pergerakan anggota badan menjadi lancar 



- kuku tidak patah, rambut akan jadi lebih cantik

APA ITU COLLAGEN?


Collagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai :
  • Perekat dalam badan. Ia memberikan struktur kepada badan,
  • Melindungi dan menyokong tisu-tisu lembut serta menyambungkan dengan tulang badan
  • Collagen dalam badan kita akan mengalami penyusutan apabila umur kita semakin meningkat kebiasaannya pada tahap 20-an dan ke atas
  • Pengambilan supplement collagen perlu diambil dari segi pengambilan makanan yang terdiri dari sumber collagen/supplemen tambahan(catalyst collagen)
KESAN-KESAN PENYUSUTAN KADAR COLLAGEN:
  • kulit mula hilang keanjalan semulajadi&tanda2 awal kedutan mula jelas kelihatan
  • menganggu bahagian badan lain terutamanya dalam penjanaan semula tisu2 lembut
  • kesukaran pengangkutan toksin dari sel ke sistem limfa
  • menghalang pergerakan nutrisi dan hidrasi
KELEBIHAN dan KESAN Pengambilan Catalyst Collagen?
  • Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan
  • Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit
  • Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
Hubungi saya,
Lemonade: 0194194194
Email: sweetstoberi@gmail.com

CARA MENJADI AGENT

Berminat dengan CATALYST? 

Nak jadi agent atau ahli Catalyst mudah je. Anda cuma perlu membuat pembelian  sebanyak RM150 dalam satu resitSecara automatik anda boleh mendaftar sebagai agen. Hantarkan details anda kepada saya beserta salinan IC depan belakang. Bagi fotostat yang real pun boleh, itu pun kalau saya berkesempatan jumpa anda la kan. Tak pun, anda send melalui email je. Saya akan daftarkan untuk anda. Lepas tu, pihak CATALYST akan hantar kad ahli kepada anda. Pada kali pertama pembelian, saya akan terus kira harga agen walaupun anda masih belum mendaftar sebagai agen saya. 

Sekian, terima kasih.

KESAN SEGERA PENGAMBILAN VCO

Saya telah mendapat manfaat sejak mengamalkan VCO beberapa bulan yang lalu. Anda pula bagaimana? 

1. Melegakan pernafasan
-mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong

2. Mengurangkan pembuangan air besar dan kecil
menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas serta membuang toksin melalui najis

3. Meningkatkan kadar metabolisma pada seluruh sel tubuh
-minyak kelapa dara diserap terus sebagai komponen tenaga dalam badan-badan akan terasa lebih bertenaga

4. Memusnah organisma perosak
-seperti virus, bakteria, kulat dan ptotozoa(cacing) yang terdapat dlm usus kecil dan besar. jadi penghadaman mencapai tahap maksima

5. Mengurangkan keadaan mudah lapar
-bila penghadaman mencapai tahap maksima, tubuh mendapat lebih khasiat dan tenaga. oleh itu berat badan terkawal-tidak perlu makan banyak dan kerap

6. Mengurangkan kandungan lemak badan
-berat badan turun mengikut kesesuaian tubuh badan seseorang

7. Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
-mengelakkan terbentuknya plak pada saluran darah terutama saluran yang berhubungan dengan jantung

8. Mempercepatkan penggantian sel-sel mati dengan yang baru
-mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit 


KHASIAT VCO (Virgin Coconut Oil)

Jom kita tengok apa khasiat Minyak Kelapa Dara atau VCO (Virgin Coconut Oil) ni.


KECANTIKAN LUARAN
  • membantu megurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik
  • menghasilkan tenaga segera
  • jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk megurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus
  • mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dematitis
  • melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet

KESIHATAN DALAMAN
  • meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
  • memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin2 dan asid amino
  • melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis
  • mengurangkan stress pada pankreas dan sistem2 enzim dlm tubuh
  • meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium utk tulang dan gigi yg kuat. ia juga melindungi diri dari serangan osteoprosis
  • mencegah risiko sakit jantung
  • mencegah atherosclerosis dan strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi

MENINGKATKAN DAYA TUBUH BADAN
  • membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh, melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim
  • berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis
  • melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif
  • meredakan gejala2 yg dihubungkan dgn pembesaran prostat
  • mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing
  • membantu mencegah sakit liver dan memiliki kandungan kalori yg lebih rendah berbanding lemak2 yg lain.

MEMBUNUH VIRUS, BAKTERIA & KULAT
  • membunuh virus yg menyebabkan mononucleosis, influenza, Hepatitis C, cacar air & herpes
  • membunuh bakteria yg menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis & gonorrhea
  • membunuh kulat yg menyebabkan candida, jock itch, kadas & infeksi yg lain
  • membunuh cacing pita, lice, giarda & parasit

CARA MEMBUAT TEMPAHAN



1. Pilih jenis produk yang anda mahu.
2. SMS/CALL saya di talian 0194194194. Kalau malu nak call boleh send email je. 
3. Lepas confirm order dengan saya baru anda boleh buat payment.
4. No akaun bank saya akan beri kemudian setelah anda membuat tempahan produk.
5. Pembayaran boleh dibuat melalui akaun MAYBANK or CIMB.
6. Lepas tu, send anda punya details seperti NAMA PENUH, ALAMAT, NO.TELEFON dan EMAIL pada saya.


Sekian, terima kasih. Have a nice day (",)

SENARAI PRODUK CATALYST & HARGA

 VCO SOFTGEL CAPSULE. Hot Product from Catalyst! 
Dalam Bahasa Melayu dikenali sebagai Minyak Kelapa Dara. 
Semenanjung Malaysia: RM 39.90 
Sabah Sarawak: RM 43.90
Anda akan alami dan rasai sendiri perubahan bila anda mengamalkan VCO ni. Nak buat sapu kat muka yang berjerawat, tumit kaki yang merekah pun boleh. 

VCO PURE OIL

Semenanjung Malaysia: RM 39.90
Sabah/Sarawak: RM 43.90
VCO ni jenis cecair untuk diminum. Nak guna untuk sapu pun boleh jugak.

CATALYST COLLAGEN. Hot Product jugak ni!
15 sachets / 3gm each.
Semenanjung Malaysia: RM59.90
Sabah/Sarawak: RM64.90
Kalau nak kulit cantik, tegang dan anjal better korang makan collagen sebelum kulit korang berkedut. Nanti saya explain lagi apa pentingnya collagen pada tubuh manusia.

MIND STAR (Brain Booster Nutrients Supplement)




15 sachets / 25g each
Semenanjung Malaysia: RM59.90
Sabah/Sarawak: RM64.90

HAIR TREATMENT



Semenanjung Malaysia: RM 39.90
Sabah/Sarawak: RM43.90

HAIR REVITALIZER



Semenanjung Malaysia: RM39.90
Sabah/Sarawak: RM 43.90

NATURAL FIBRE DRINK 

Semenanjung Malaysia: RM 59.90
Sabah/Sarawak: RM 64.90



Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Lemonade: 0194194194
Email: sweetstoberi@gmail.com


Wednesday, April 20, 2011

Eau De Parfum Thinking of You Mary Kay

Posted by Lemonade at 11:22 PM 0 comments

Hye! 

Kali ni nak share wangian yang sangat best daripada Mary Kay. Thinking of You! Best gila ok bau dia. Saya pun nak grab yang ni satu. Sekarang ada promotion tau sempena Hari Ibu. Bermula 16 April hingga 15 May 2011 dengan pembelian sebotol wangian ni akan dapat PERCUMA Creme Lipstick in Toffee Mary Kay or purchase any Mary Kay women's Eau de Parfum, then you will receive 1 FREE Creme Lipstick in Toffee. RM150 only!!


Jom kita baca lagi kenapa saya kata wangian Thinking of You ni sangat best.

FAEDAH YANG MENJADIKAN WANGIAN INI BEGITU ISTIMEWA

- Ia merupakan sebuah “mesej dalam botol”, mengeratkan hubungan emosi antara pemberi dan penerima.
- Ia melakarkan kenangan indah untuk mengucapkan “aku ingat padamu” dengan cara yang tidak diduga, sama ada untuk meraikan suatu peristiwa istimewa, atau mengucapkan terima kasih kepada seseorang atas segala yang mereka lakukan demi anda.
- Mantera tanda kenangan ini sungguh menawan dan boleh disimpan.
- Di bawah bahagian atas karton “hadiah yang dibungkus”, terdapat satu tempat untuk anda mencatatkan mesej peribadi sekali gus membawakan elemen unik dan personal pada saat menyampaikan hadiah.
- Botolnya direka demikian rupa supaya menampakkan nilai tinggi apabila dipegang. Saiz kandungan satu auns menjadikannya sesuatu yang istimewa dan peribadi.
- Haruman buah flora melambangkan tarikan universal, ia merupakan gabungan harmoni antara top notes dengan haruman buah yang segar dan menggoda rasa, haruman flora yang feminin, ikhlas, mesra dan selesa pula menjadi notes bawahnya.
- Ia juga ideal sebagai koleksi wangian peribadi seorang wanita.


PELANGGAN SASARAN

- Lelaki dan wanita yang sedang mencari hadiah untuk mengucapkan “aku ingat padamu” dan sesuatu yang boleh tahan lama.
- Pelanggan semasa yang menggunakan wangian.
- Pelanggan baru yang akan mencari tarikan unik.
- Pelanggan yang suka mencuba wangian baru tetapi teragak-agak untuk membeli wangian bersaiz besar.




Tips Hari Ini:
Selepas memakai wangian, cuba elakkan untuk menggosok pergelangan tangan anda kerana geseran kadang-kadang boleh mengubah bau wangian. Sebaliknya semburkan sedikit dan biarkan ia kering sendiri.

Contact No:
Lemonade 0194194194 (Beauty Consultant Mary Kay)

Wednesday, April 13, 2011

Persoalan Tentang Vco Catalyst

Posted by Lemonade at 9:54 AM 0 comments
KEBAIKAN VCO CATALYST

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut
- Regular semula PMS anda
- Sistem penghadaman lebih baik
- Kesuburan
- Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur

PENGAMBILAN VCO CATALYST BAGI WANITA HAMIL

Selain bagus untuk kulit, kesihatan dalaman dan luaran. VCO Catalyst atau Minyak Kelapa Dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki  dan wanita terutamanya yang telah berkahwin. 

Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, VCO tiada side effect sebab dia bukan ubat tapi sekadar supplement. Pengambilan VCO Catalyst atau Virgin Coconut Oil keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyaAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk Catalyst adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. 

CATALYST merupakan sebuah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL. Pengambilan vco bagi pasangan suami  isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga digalakkan. Vco Catalyst juga berfungsi sebagai agen pelincir.

PERSOALAN YANG SERING DINTANYA BERKAITAN VCO CATALYST

1. Lelaki boleh makan jugak ke?
Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalalakkan makan VCO ni sebagai suppliment.

2. Harga berapa dan dalam satu botol ada berapa soft gel? Boleh tahan berapa lama satu botol VCO ni? 
Harga VCO Catalyst sebotol ialah RM 39.90 (Semenanjung) dan
RM43.90 (Sabah dan Sarawak).

Fyi, dalam satu botol ada 60 kapsul soft gel dan boleh tahan selama sebulan.


3. VCO Catalyst ni sesuai dengan semua peringkat umur ke?
Semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua.


4. Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni?
Boleh digunakan dengan 2 cara.

** MAKAN 

- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari). Ambil selepas makan. Seeloknya diambil bersama air suam atau air kosong.
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus. 

** SAPU pada muka atau tumit kaki atau mana-mana anggota badan yang bermasalah

-Lubangkan siket guna jarum dekat softgel tu then apply kat muka or pada anggota badan yang bermasalah. Tapi untuk kulit sihat n cantik, better makan and sapu la. 

5. Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?
Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tu.


6. Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?
Jangan risau! Kalau anda dah sedia kurus, ia takkan menguruskan lagi bila anda makan Vco Catalyst sebab anda punya metabolisma dah sedia tinggi. Untuk metabolisma yang rendah, VCO membantu untuk menaikkan metabolisma anda.


7. Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?
Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyaAllah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.


8. Halal ke VCO ni?
VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia and it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.


9. More info about VCO/ Catalyst boleh lihat di sini:


Untuk menjadi agen pun boleh hubungi saya. Agen boleh beli dengan special price tau! Bagi yang ada di area Kuala Lumpur dan Putrajaya, nak ambil by hand pun boleh.  


Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi saya:
Lemonade 0194194194 
Email: sweetstoberi@gmail.com


Sunday, April 10, 2011

1000 Rahsia Minyak Kelapa Dara (Vco Softgel Catalyst)

Posted by Lemonade at 10:31 AM 0 comments
Vco Softgel Catalyst
RM 39.90 only

Pohon kelapa telah dijadikan Tuhan begitu hebat dengan pelbagai fungsi untuk manusia. Setiap bahagian pohon kelapa mempunyai pelbagai kegunaan dari makanan, penjagaan kecantikan hingga kepada perubatan turun temurun. Pohon kelapa telah diiktiraf sebagai suatu pohon yang paling rapat dengan kehidupan manusia seharian. 

Sungguhpun demikian, suatu bahagian pohon kelapa seolah-olah dipinggirkan kerana dikhuatirkan membawa mudarat kepada kesihatan manusia. Ianya adalah minyak kelapa. Ini menimbulkan kehairanan bagaimana suatu pohon yang tuhan jadikan begitu mesra guna untuk manusia tetapi minyak nya dikatakan membawa kesan negatif pula.

Sebenarnya minyak kelapa yang dara iaitu minyak kelapa dara yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum. Kajian keatas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara Barat sejak awal tahun 1930an lagi. Kebanyakan kajian dilakukan keatas penduduk di Kepulauan Pasifik di mana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian. Pakar-pakar tersebut merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif keatas kesihatan manusia. Sebab itulah penduduk Kepulauan Pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang begitu baik. Mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kanser.

Jadi apakah sebenarnya minyak kelapa dara? Minyak kelapa dara adalah minyak kelapa yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia di mana struktur asal dalamannya dapat dikekalkan seasli-aslinya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa di mana haba dan kimia digunakan sewaktu memproses yang mengakibatkan struktur asal dalamannya berubah membawa kepada kemudaratan apabila manusia memakannya. Selama 40 tahun kempen dan kajian Negara Barat yang menentang penggunaan minyak kelapa secara meluas sebenarnya adalah ditujukan kepada minyak kelapa biasa yang menggunakan haba dan kimia ketika diproses dan bukannya minyak kelapa dara. Minyak kelapa dara sebenarnya amat sukar dicari dipasaran kerana prosesnya yang rumit dan sukar diproses secara komersil dan besar-besaran.

Pada tahun 1966, seorang penyelidik yang merupakan professor farmakologi dari Universiti Michigan telah membuat suatu penemuan besar yang mencungkil rahsia alam yang disimpan oleh minyak kelapa dara. Beliau mendapati bahawa minyak kelapa dara berupaya membunuh virus, bakteria, kulat dan parasit. Cuba anda bayangkan betapa besarnya makna penemuan ini kerana dengan bersifat anti virus, bakteria, kulat dan parasit, minyak kelapa dara berupaya melawan atau menyembuh pelbagai penyakit.

Melihatkan kekuatan sifat minyak kelapa dara, pakar-pakar barat terus mencari kesan-kesan seterusnya yang boleh dilakukan oleh minyak kelapa dara ke atas pelbagai penyakit. Sekiranya berjaya, sudah pasti minyak kelapa dara di anggap sebagai kejadian tuhan yang paling bermakna untuk manusia sejagat.

Saturday, April 9, 2011

Lagi Catalyst In Media

Posted by Lemonade at 5:25 PM 0 comments
Dalam akhbar Sinar Harian 20 Februari 2011.

*Agent Catalyst diperlukan* 

Hubungi saya:
Lemonade: 0194194194 

MelaCEP Whitening System Mary Kay

Posted by Lemonade at 12:09 PM 0 comments
Jom baca apa yang ada dalam Set MelaCep Whitening System ni beserta harganya:
  • FOAMING CLEANSER RM120 (100g) - Formula berkrim ini bercampur dengan air untuk menanggalkan kotoran dan minyak berlebihan secara lembut
  • FRESHENER/PELEMBAB RM120(100ml)- Melengkapkan proses membersih, menjadikan kulit berasa segar dan lembut
  • ESSENCE RM230(30ml) - Serum yg cepat menyerap ini membantu mengembalikan kejernihan kulit. Pembungkusan inovatif memastikan formula yg mengandungi askorbil glukosida berada dlm keadaan sifar udara bagi mengekalkan keberkesanannya.
  • DAY MOISTURIZER WITH SPF 15 RM170(30ml) - Melindungi kulit yg terdedah kepada UV pd siang hari dgn formula pelembapan. Potensi formula yg mengandungi askorbil glukosida utk faedah pemutihan dikekalkan dlm pam sifar udara
  • NIGHT CREAM RM170(30g) -Manjakan kulit anda dgn krim mewah ini ketika tidur. Formula yg mengandungi askorbil glukosida ini membekalkan ramuan pencerahan semasa kulit anda memerlukannya utk memulih dan membaharui diri
  • DARK SPOT SERUM RM170(10ml) - Pembungkusan dgn bebuli penggelek memudahkan pemakaian serum jernih secara langsung pd bintik hitam akan oudar jika di pakai berterusan. Formula yg amat berkesan ini mengandungi askorbil glukosida
  • MASK RM160(85g) - Masker kaya lembapan ini menjadikan kulit lebih cerah dan berasa lebih lembut dan licin
Total for one set = RM1140. Cleanser produk ni boleh tahan sampai 6-7 bulan. Memang berbaloi, tp depends on berapa kerap dan berapa banyak yang korang guna la. 


Faedah MelaCEP Whitening System:
  • Untuk menampilkan kulit yang lebih cerah
  • Mengurangkan tompok hitam dan membalikkan penyahwarnaan kulit
  • Mengandungi penghalang matahari, antioksida , ramuan pemutihan, dan penganjalkan kulit.
  • Amat sesuai untuk mereka yang menginginkan kulit yang cantik, cerah dan berseri.

Beauty Consultant Mary Kay,
Lemonade:0194194194



Friday, April 8, 2011

CATALYST Bizzzzz

Posted by Lemonade at 10:04 AM 1 comments
  Yang ni saya tak sure keratan akhbar berapa haribulan.


 Yang ni keratan akhbar 21 Mac 2011 Berita Harian.


Untuk menjadi agent, sila hubungi saya.
Lemonade: 0194194194
Email: sweetstoberi@gmail.com

SATIN HANDS MARY KAY

Posted by Lemonade at 12:24 AM 0 comments

Satin Hands Pampering Set RM155

Satin hands ni sangat ajaib! Anda akan dapat lihat hasilnya dalam hanya beberapa minit sahaja. Kulit tangan menjadi lebih tegang, anjal dan cerah. Garis-garis halus yang menyebabkan kedutan juga berkurangan serta merta. Tak perlu pergi SPA, anda boleh lakukan sendiri di rumah dengan Satin Hands Pampering Set Mary Kay. Dan hasilnya pasti memuaskan hati anda. RM155 untuk tiga item yang sangat berbaloi hasilnya.

Setiap kali saya gunakan Satin Hands, saya selalu rasa kagum dengan perubahan serta-merta yang dialami sendiri. Seronok gila tengok kulit tangan gebu. kihkih 

Baca lagi ni tiga jenis item Satin Hands..

Satin Hands® Pampering Set features a new formula and new peach-scented hand scrub and hand cream. The set comes in a beautiful bag and includes the following:


• Fragrance-Free Satin Hands® Hand Softener helps maintain skin’s natural moisture. Use it on hands before washing, or anywhere else skin is dry.



• Peach Satin Hands® Satin Smoothie® Hand Scrub cleanses and exfoliates.



• Peach Satin Hands® Hand Cream provides instant moisturization that lasts up to 24 hours. It lasts even through several hand washings



Jangan malu bertanya,
Lemonade: 0194194194

Thursday, April 7, 2011

Cash On Delivery (COD)

Posted by Lemonade at 11:30 PM 0 comments
Ha, kalau tak nak kena postage charge, anda boleh COD je di mana anda boleh ambil barang by hand daripada saya terutama bagi anda yang berada di sekitar Kuala Lumpur dan Putrajaya. 


Apa pun, kena dapatkan confirmation daripada saya dulu la ye. 


Sekian, terima kasih.



KHASIAT COLLAGEN CATALYST

Posted by Lemonade at 10:59 PM 1 comments

Catalyst collagen diperbuat dari sumber collagen seperti citrus (oren)


Kenapa anda perlukan collagen?
Apakah kebaikan collagen?

KHASIAT MENGGUNAKAN CATALSYT COLLAGEN

- membantu proses pemulihan osteoperosis & osteoarthritis
- mengembalikan kesegaran & keremajaan kulit
- mengatasi masalah kulit kusam,kering & berkedut
- membantu melicinkan kulit merekah dan kuku malap
- menyuburkan rambut agar kelihatan lebat & berkilau
- membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima

KESAN MENGAMALKAN CATALYST COLLAGEN

- kulit tidak akan berminyak tetapi tidak terlalu kering
- dapat mengurangkan masalah JERAWAT (akan hilang)
- dapat mengurangkan PARUT-PARUT yang ada di kulit
- minda lebih cergas dan pergerakan anggota badan menjadi lancar 



- kuku tidak patah, rambut akan jadi lebih cantik

APA ITU COLLAGEN?


Collagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai :
  • Perekat dalam badan. Ia memberikan struktur kepada badan,
  • Melindungi dan menyokong tisu-tisu lembut serta menyambungkan dengan tulang badan
  • Collagen dalam badan kita akan mengalami penyusutan apabila umur kita semakin meningkat kebiasaannya pada tahap 20-an dan ke atas
  • Pengambilan supplement collagen perlu diambil dari segi pengambilan makanan yang terdiri dari sumber collagen/supplemen tambahan(catalyst collagen)
KESAN-KESAN PENYUSUTAN KADAR COLLAGEN:
  • kulit mula hilang keanjalan semulajadi&tanda2 awal kedutan mula jelas kelihatan
  • menganggu bahagian badan lain terutamanya dalam penjanaan semula tisu2 lembut
  • kesukaran pengangkutan toksin dari sel ke sistem limfa
  • menghalang pergerakan nutrisi dan hidrasi
KELEBIHAN dan KESAN Pengambilan Catalyst Collagen?
  • Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan
  • Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit
  • Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
Hubungi saya,
Lemonade: 0194194194
Email: sweetstoberi@gmail.com

CARA MENJADI AGENT

Posted by Lemonade at 10:49 PM 0 comments
Berminat dengan CATALYST? 

Nak jadi agent atau ahli Catalyst mudah je. Anda cuma perlu membuat pembelian  sebanyak RM150 dalam satu resitSecara automatik anda boleh mendaftar sebagai agen. Hantarkan details anda kepada saya beserta salinan IC depan belakang. Bagi fotostat yang real pun boleh, itu pun kalau saya berkesempatan jumpa anda la kan. Tak pun, anda send melalui email je. Saya akan daftarkan untuk anda. Lepas tu, pihak CATALYST akan hantar kad ahli kepada anda. Pada kali pertama pembelian, saya akan terus kira harga agen walaupun anda masih belum mendaftar sebagai agen saya. 

Sekian, terima kasih.

KESAN SEGERA PENGAMBILAN VCO

Posted by Lemonade at 10:34 PM 0 comments
Saya telah mendapat manfaat sejak mengamalkan VCO beberapa bulan yang lalu. Anda pula bagaimana? 

1. Melegakan pernafasan
-mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong

2. Mengurangkan pembuangan air besar dan kecil
menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas serta membuang toksin melalui najis

3. Meningkatkan kadar metabolisma pada seluruh sel tubuh
-minyak kelapa dara diserap terus sebagai komponen tenaga dalam badan-badan akan terasa lebih bertenaga

4. Memusnah organisma perosak
-seperti virus, bakteria, kulat dan ptotozoa(cacing) yang terdapat dlm usus kecil dan besar. jadi penghadaman mencapai tahap maksima

5. Mengurangkan keadaan mudah lapar
-bila penghadaman mencapai tahap maksima, tubuh mendapat lebih khasiat dan tenaga. oleh itu berat badan terkawal-tidak perlu makan banyak dan kerap

6. Mengurangkan kandungan lemak badan
-berat badan turun mengikut kesesuaian tubuh badan seseorang

7. Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
-mengelakkan terbentuknya plak pada saluran darah terutama saluran yang berhubungan dengan jantung

8. Mempercepatkan penggantian sel-sel mati dengan yang baru
-mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit 


KHASIAT VCO (Virgin Coconut Oil)

Posted by Lemonade at 10:25 PM 0 comments
Jom kita tengok apa khasiat Minyak Kelapa Dara atau VCO (Virgin Coconut Oil) ni.


KECANTIKAN LUARAN
  • membantu megurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik
  • menghasilkan tenaga segera
  • jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk megurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus
  • mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dematitis
  • melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet

KESIHATAN DALAMAN
  • meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
  • memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin2 dan asid amino
  • melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis
  • mengurangkan stress pada pankreas dan sistem2 enzim dlm tubuh
  • meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium utk tulang dan gigi yg kuat. ia juga melindungi diri dari serangan osteoprosis
  • mencegah risiko sakit jantung
  • mencegah atherosclerosis dan strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi

MENINGKATKAN DAYA TUBUH BADAN
  • membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh, melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim
  • berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis
  • melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif
  • meredakan gejala2 yg dihubungkan dgn pembesaran prostat
  • mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing
  • membantu mencegah sakit liver dan memiliki kandungan kalori yg lebih rendah berbanding lemak2 yg lain.

MEMBUNUH VIRUS, BAKTERIA & KULAT
  • membunuh virus yg menyebabkan mononucleosis, influenza, Hepatitis C, cacar air & herpes
  • membunuh bakteria yg menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis & gonorrhea
  • membunuh kulat yg menyebabkan candida, jock itch, kadas & infeksi yg lain
  • membunuh cacing pita, lice, giarda & parasit

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Posted by Lemonade at 10:11 PM 0 comments


1. Pilih jenis produk yang anda mahu.
2. SMS/CALL saya di talian 0194194194. Kalau malu nak call boleh send email je. 
3. Lepas confirm order dengan saya baru anda boleh buat payment.
4. No akaun bank saya akan beri kemudian setelah anda membuat tempahan produk.
5. Pembayaran boleh dibuat melalui akaun MAYBANK or CIMB.
6. Lepas tu, send anda punya details seperti NAMA PENUH, ALAMAT, NO.TELEFON dan EMAIL pada saya.


Sekian, terima kasih. Have a nice day (",)

SENARAI PRODUK CATALYST & HARGA

Posted by Lemonade at 9:38 PM 0 comments
 VCO SOFTGEL CAPSULE. Hot Product from Catalyst! 
Dalam Bahasa Melayu dikenali sebagai Minyak Kelapa Dara. 
Semenanjung Malaysia: RM 39.90 
Sabah Sarawak: RM 43.90
Anda akan alami dan rasai sendiri perubahan bila anda mengamalkan VCO ni. Nak buat sapu kat muka yang berjerawat, tumit kaki yang merekah pun boleh. 

VCO PURE OIL

Semenanjung Malaysia: RM 39.90
Sabah/Sarawak: RM 43.90
VCO ni jenis cecair untuk diminum. Nak guna untuk sapu pun boleh jugak.

CATALYST COLLAGEN. Hot Product jugak ni!
15 sachets / 3gm each.
Semenanjung Malaysia: RM59.90
Sabah/Sarawak: RM64.90
Kalau nak kulit cantik, tegang dan anjal better korang makan collagen sebelum kulit korang berkedut. Nanti saya explain lagi apa pentingnya collagen pada tubuh manusia.

MIND STAR (Brain Booster Nutrients Supplement)




15 sachets / 25g each
Semenanjung Malaysia: RM59.90
Sabah/Sarawak: RM64.90

HAIR TREATMENT



Semenanjung Malaysia: RM 39.90
Sabah/Sarawak: RM43.90

HAIR REVITALIZER



Semenanjung Malaysia: RM39.90
Sabah/Sarawak: RM 43.90

NATURAL FIBRE DRINK 

Semenanjung Malaysia: RM 59.90
Sabah/Sarawak: RM 64.90



Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Lemonade: 0194194194
Email: sweetstoberi@gmail.com


Template by:

Free Blog Templates