Saturday, December 29, 2012

VCOA - VCO Antioxcidants TREENEA




Minyak Kelapa Dara (VCO) yang diperolehi dari Treenea mempunyai banyak khasiat dan manfaat kesihatan kepada tubuh badan manusia kerana ia mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi dibandingkan dengan minyak kelapa dara lain. Ia dihasilkan dari proses yang tidak menggunakan haba dan formulanya yang telah dikaji secara teliti dan terperinci menggunakan 100% pati kelapa dara organik yang bebas dari... kolesterol.

VCOAntioxidants kaya dengan Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin A (retinol) dan vitamin D (cholecaciferol) yang diperlukan oleh tubuh badan manusia. Vitamin A dan E juga dipercayai boleh bertindak sebagai ejen antioksidan yang mempunyai kebolehan memerangkap radikal bebas dan kajian penyelidikan menunjukkan ia berkebolehan mencegah penyakit kanser serta penyakit berkaitan jantung.

Mengapa Makanan Yang Kaya Antioksidan Perlu ?

Tubuh badan kita sentiasa terdedah pada radikal bebas yang terhasil daripada toksin-toksin alam sekitar seperti asap kilang, asap kenderaan, asap rokok, sinaran ultra violet (UV) dan pencemaran bahan-bahan makanan. VCOAntioxidants adalah kaya dengan sifat-sifat antioksidan yang berpotensi melindungi sel-sel pada tubuh badan manusia dari serangan radikal bebas. Oleh yang demikian sel-sel badan akan menjadi lebih sihat dan tekstur kulit akan menjadi lebih halus dan seragam.

Penyelidikan oleh para saintis mendapati, minyak kelapa dara terdiri daripada 90% lemak tepu yang kebanyakkan daripadanya adalah trigliserida berantai sederhana (MCT). Ujian klinikal telah membuktikan MCT adalah merupakan ejen pembekal tenaga segera. MCT tidak disimpan sebagai lemak dalam badan sebaliknya ia akan disalutkan kepada hati untuk membekal tenaga segera. Asid lemak ini kemudiannya akan ditukarkan ke sebatian keton (keton bodies). Sebatian keton sangat diperlukan oleh otak manusia apabila glukosa tidak dapat berfungsi untuk membekalkan tenaga. Kajian secara saintifik telah menunjukkan sebatian keton boleh membantu pesakit neurodegenerative disorders seperti penyakit Alzheimer dan Parkinson.

Selain dari itu, sebatian keton juga didapati membantu serangan epilepsy. Pengambilan VCOAntioxidants secara oral dalam kadar yang tertentu akan menyebabkan tubuh kita dilindungi dari serangan bacteria, kulat dan virus. Sistem imunisasi tubuh badan akan meningkat, selsema da batuk akan berkurangan. Sebatian aktif seperti monolaurin, monokaprik dan monokaprin, yang terbukti hasil dari penghadaman VCO. VCOAntioxidants juga mengandungi bahan aktif seperti phospholipids serta sterol tumbuhan yang telah dibuktikan berupaya merendahkan tahap kolesterol dan meningkatkan tahap LDL dalam darah. MCT juga mudah dihadamkan dan dapat membantu mengawal berat badan jika diambil secara teratur dan berterusan. 




Antara khasiat dan kebaikan VCOAntioxidants:

 
• Membantu kelancaran system pencernaan
• Meningkatkan sistem dan daya tahan tubuh
• Menbantu mengurangkan berat badan
• Mengurangkan kadar kolesterol dan darah tinggi serta risiko penyakit jantung
• Membekalkan nutrien penting dalam membantu pertumbuhan rambut yang sihat
• Membantu merawat pelbagai masalah kulit
• Menyokong fungsi tiroid
• Menghalus dan menyeragamkan struktur kulit


Sebarang tempahan, sila hubungi :-

SMS: 0194194194
Whatsapp: 0164454557
Email: sweetstoberi@gmail.com
COD / By hand: KL-PUTRAJAYA-SERDANG-BANGI

AGENT DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA..!! 
Pendaftaran Agent hanya dengan membuat pembelian bernilai RM150 sahaja bermula pada 1 Januari 2013.
 

Friday, December 28, 2012

APA ITU TREENEA..? APA ITU VCO ANTIOXCIDANTS..?




 HARGA: 
RM40 (SEM), RM43 (SBH & SRWAK)

Assalamualaikum. 
Satu lagi produk berkualiti berasaskan Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil) keluaran syarikat tempatan iaitu TREENEA bakal berada di pasaran bermula pada 1 Januari 2013. TREENEA akan mengeluarkan produk kesihatan dan kecantikan. Produk pertama keluaran TREENEA yang dikenali dengan nama VCOA (Virgin Coconut Oil Antioxcidants) ini dijangka mendapat sambutan yang hangat dikalangan para pengguna yang telah mengetahui kelebihan VCO terhadap kesihatan tubuh badan. Buat masa ini, TREENEA hanya melancarkan satu produk sahaja. Produk-produk lain bakal menyusul dari semasa ke semasa. 

Saya merupakan DEALER TREENEA di KUALA LUMPUR. Bagi anda yang berminat untuk menjana pendapatan bersama kami, anda boleh menjadi AGENT TREENEA walau di mana sahaja anda berada. Saya mencari agent atau wakil pengedar yang berminat untuk memasarkan produk keluaran TREENEA di seluruh negeri. Keuntungan jualan adalah hak milik anda.

Nak order..?? Nak jadi AGENT TREENEA..??

Hubungi saya segera:-

COD / By hand : 
KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557

Email : sweetstoberi@gmail.com

Monday, December 24, 2012

Promosi Vitamin C Plus Pure Collagen by Felinna Beauty

READY STOCK..!!! Vitamin C Plus Pure Collagen by Felinna Beauty RM85 / box.

KEBAIKAN VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN

1. C= Mestilah untuk CANTIK. Memperbaiki, merawat, membantu sel-sel menghapuskan kulit kusam dan jerawat.

2. Mengandungi Collagen Marin atau collagen asli yang bertindak untuk melambatkan proses penuaan. Memelihara tulang, sendi, kuku, rambut serta menjadikan kulit lebih lembut dan halus.

3. Mengandungi Glutathione yang merupakan sejenis antioksida yang bertindak untuk mengumpulkan semua jenis toksin di dalam badan dan membuang segala toksin yang ada melalui perkumuhan. Sebab tu la vitamin c ni mengurangkan kedut pada muka, mencegah melanin gelap dan pigmentasi pada kulit.

4. Ekstrak sitrus. Ini pun antioksida. Berfungsi untuk mengurangkan risiko kanser kulit, radikal bebas dan sinaran UV, memudarkan parut dan bersifat antibiotik.

HARGA : 
RM85 SEMENANJUNG / RM90 SABAH SARAWAK
FREE POSTAGE
30 Capsules per box

Nak Order..?? Hubungi saya:
SMS : 0194194194
Whatsapp :0164454557

COD / By hand : KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG

Oh ya, PROMO 1 botol Felinna Inchloss + 1 kotak Vitamin C RM130 (JIMAT RM30) masih berjalan dan akan berakhir pada 31 Disember 2012. So, apa tunggu lagi..!! Place ur order now!!

SUMMER DELUXE BABY BATHER

Planning untuk tahun 2013. Memandangkan saya akan melahirkan anak yang pertama pada tahun 2013, saya akan menjual secara online barang keperluan bayi bagi memudahkan mommies membuat pembelian. Anda boleh mendapatkan pelbagai barang keperluan bayi di Page Facebook saya: Lemonade Bizz

Untuk permulaan, memperkenalkan SUMMER DELUXE BABY BATHER yang diminati ramai bagi memudahkan ibu memandikan baby. Place ur order now. PRICE : RM120 termasuk postage.



Description


The Deluxe Baby Bather cradles newborns, making bath time easier and safer. New & improved cradling seat design. Soft mesh sling, head support, and solid, sturdy base give newborns the extra support and security they need. Features an eye-catching pattern of bubbles and flowers.

  • Includes deluxe head support.
  • Soft mesh sling conforms to your baby.
  • Can be used in both tub and undivided kitchen sink.
  • Two position back rest.
  • Folds flat for easy storage.
  • Removable and machine washable fabric.
  • In-molded soft feet help prevent slipping.
  • Solid base provides a stable support for the baby bather.
  • Recommended use: Birth until sitting up unassisted.
  • Fully assembled.
  • IMPORTED

Untuk tempahan, sila hubungi :
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557
COD : KL - PUTRAJAYA - BANGI - SERDANG

Monday, December 3, 2012

Promosi Felinna Inchloss Lotion Murah!


Assalamualaikum.. ♥


PERHATIAN..!!! Promosi Felinna Inchloss Lotion 2 BOTOL RM120 + RM6 postage dilanjutkan sehingga 5 Disember 2012. Soooo, apa tunggu lagi..?? Place ur order now..!! Dua hari lagi promosi TAMAT, maka harga setiap botol akan kembali ke harga asal RM75 sebotol. 




COD / By hand: KL-PUTRAJAYA-BANGI
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557



Monday, November 26, 2012

PROMOSI FELINNA INCHLOSS LOTION

Baru dapat info daripada Felinna Marketing ♥


Promosi 2 botol FELINNA INCHLOSS pada harga RM120 + RM6 postage!!! TIADA discount untuk 1 botol ya! Promosi sah bermula hari ini 26 November 2012 hingga 30 November 2012!!

Hubungi segera:
PM, SMS 0194194194 or Whatsapp 0164454557
COD/ By hand : KL- PUTRAJAYA- BANGI



PROMOSI ALPHA LIPID SD2 + FELINNA INCHLOSS

HOT SLIMMING PRODUCT! Ready stock! Gabungan mantap dua product. Combo ALPHA LIPID SD2 + FELINNA INCHLOSS untuk kesan penurunan berat badan yang lebih cepat dan selamat! Grab it now sempena YEAR END SALES with LOWEST PRICE. Nak beli asing-asing pun boleh!

Hubungi segera :
SMS 0194194194 
Whatsapp 0164454557
COD / By hand : KL-PUTRAJAYA-BANGI

COMBO ALPHA LIPID SD2 + FELINNA INCHLOSS
LOWEST PRICE IN THE MARKET!

LOWEST PRICE !! Grab it now.

Felinna Inchloss Lotion. RM75 / bottle
AGENT DROPSHIP diperlukan diseluruh negeri. Hubungi saya jika berminat berniaga tanpa mengeluarkan MODAL. Anda hanya menerima untung BERSIH sahaja.


Friday, November 23, 2012

AGENT FELINNA INCHLOSS LEMONADE


Berikut merupakan senarai agent saya untuk produk Felinna Inchloss. Anda boleh menghubungi agent yang berhampiran di kawasan anda untuk mendapatkan produk Felinna Inchloss Lotion secara COD / By hand atau by pos. Atau berhubung dengan saya sendiri bagi anda yang berada di KL-PUTRAJAYA-BANGI. 

Untuk menjadi AGENT / AGENT DROPSHIP, hubungi saya melalui:

FB: Lemonade Bizz
SMS: 0194194194
Whatsapp:0164454557
Email: sweetstoberi@gmail.com


KUALA LUMPUR
1. Elis 0194194194 - Desa Petaling / Sg. Besi / Serdang
2. Salina 0195908803 - Bangsar / Petaling Jaya
3. Murnie 0176800679 - Cheras
4. Kak Zaidah 0162034034 - Bandar Tun Razak

SELANGOR
1. Yuhanis - Bandar Baru Bangi / Sg. Merab
2. Halim 0135452667- Kuala Kubu Baru / Tg. Malim 
3. Rosnah 0179599032 - Klang
4. Nadiah 0126994432 - Shah Alam
5. Farehan 012646869 - Bangi
6. Murnie 0124594933 - Balakong / Cheras
7. Siti Maheran 0193306386 - Kajang
8. Zana 0122644334 - Kuala Kubu Baru

PUTRAJAYA
1. Julia 0122742836 - Presint 18

PAHANG
1. Marlia 0127564104 - Kuantan / Sg. Soi / Kompleks Teruntum
2. Hafizah 0192673007 - Kuala Rompin / Tanjung Gemok

JOHOR
1. Syawal 0194153007 - Endau / Mersing



KEDAH
1.

MELAKA
1.

TERENGGANU
1.

KELANTAN
1.

PERAK
1.

PERLIS
1.

SABAH
1.

SARAWAK
1.

PULAU PINANG
1.

NEGERI SEMBILAN
1. 



PENGEDAR FELINNA INCHLOSS KUALA LUMPUR

Hi. Pernah dengar Felinna Inchloss? Slimming lotion yang hangat diperkatakan sekarang. Sebab kesannya memang superb! Boleh mengecilkan size pada mana-mana tubuh badan yang anda rasakan agak annoying mungkin. Hihi Contohnya, perut buncit, peha, betis, pinggang, lengan, double chin dan pipi. Kalau tak percaya, boleh try pakai sekali lepas tu ukur. Berapa inci yang anda hilang setelah pemakaian Inchloss pada tubuh badan anda. 

Saya merupakan pengedar dan pemborong Felinna Beauty Inchloss Lotion di Kuala Lumpur, Putrajaya dan Bangi. Anda boleh mendapatkan secara COD / By hand daripada saya di kawasan tersebut. Jom baca lagi info tentang Felinna Inchloss!


KENAPA FELLINA INCHLOSS SANGAT HEBAT...??

1. Lotion ni sangat wangi dan tak terlalu panas, dingin dan mesra pengguna.
2. Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya).
3. Inchloss diformulasi dari
pada bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.

4. Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan @ dikecilkan.
5. Fellina Inchloss dibacakan 30 juzuk Al-Quran di Maahad Tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang (jadi jangan langkah ya!).
6. Kesan yang lebih cepat menghilangkan lebihan lemak di badan anda.
7. 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Sesuai juga untuk wanita hamil dan ibu menyusu. (ibu hamil jangan sapu pada perut).
8. Tidak menyebabkan kepanasan dan berbau harum.
9. Halal & mendapat kelulusan KKM.
10. Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita.

HARGA :
RM75 (SM), RM80 (SS) FREE POSTAGE 
Pembelian secara borong minimum 10 botol dialu-alukan.

UNTUK TEMPAHAN / PERTANYAAN:
PM, SMS 0194194194, Whatsapp 0164454557
COD / By hand : KL-Putrajaya-Bangi


ADAKAH INI MASALAH ANDA?

==> PERUT BUNCIT DAN BOROI?
==> PEHA BERLEMAK?
==> LENGAN BESAR DAN LEMBIK?

Dengan Felinna Inchloss semuanya MUDAH, CEPAT & SELAMAT untuk Kembali Langsing Tanpa Perlu Berdiet, Bersenam dan Belapar!


Dan yang paling best, anda boleh bawa ke mana-mana sahaja. Terutamanya ke tempat kerja. Kandungannya bewarna pink, cepat meresap dan berbau wangi. Bukan bau ubat ya! Tapi memang wangilah! Nak pakai kat tempat kerja pun tak segan punya.

Nak jadi agent dropship? Nak beli borong? Nak beli untuk kegunaan sendiri?

Hubungi saya:
FB: Lemonade Bizz
SMS: 0194194194
Whatsapp: 0164454557

COD / By hand: KL-Putrajaya-Bangi
By pos ke mana-mana sahaja pun boleh!




Friday, November 2, 2012

PENGEDAR BERDAFTAR ALPHA LIPID SD2 & ALPHA LIPID LIFELINE


Anda yang berminat untuk mendapatkan sebarang produk keluaran Syarikat New Image especially ALPHA LIPID SD2 & ALPHA LIPID LIFELINE atau ingin bertanyakan tentang cara untuk menajdi agent / pengedar seperti kami, sila berhubung dengan wakil-wakil pengedar saya di kawasan yang berhampiran dengan tempat anda. Income lumayan menanti anda sebagai pengedar! Berikut merupakan senarai pengedar berdaftar bagi produk keluaran Syarikat New Image di bawah saya :

KL
1. Saya sendiri (Elis) - 0194194194 
2. Abd Halim - 0135452667
3. Fadzilah (Hospital Kuala Lumpur) - 0172414273
4. Nurul (Damansara) - 0139422489

PUTRAJAYA
1. Fareeda Felisa - 0129644367
2. Halim - 0135452667
3. Erin - 0129606802
4. Leen - 0123476654
5. Fariza - 0129159011

PERAK
1. Aimi Nadia (Teluk Intan / Langkap / Hutan Melintang) - 0125654561
2. Umi Farahana (Teluk Intan) - 0133609523

SELANGOR
1. Saya sendiri (Bangi) dan Serdang - 0194194194
2. Fadzilah Putra (Kelana Jaya) - 0172414273
3. Halim (Tanjung Malim / Kuala Kubu Baru) - 0135452667
4. Rohani (Sri Kembangan / Balakong) - 0193457003
5. Fariza (Bandar Baru Bangi) - 0129159011
6. Nurul Husna (Shah Alam) - 0139422489

TERENGGANU
1. Siti Zarwanie (Kuala Terengganu) - 0139623984

PAHANG
1.
2.
3.
4.
5.

JOHOR
1. Nurul Ainyza (Johor Bahru) - 0122774781
2.
3.
4.
5.

KELANTAN
1.
2.
3.
4.
5.

MELAKA
1.
2.
3.
4.
5.

NEGERI SEMBILAN
1.
2.
3.
4.
5.

PERLIS
1.
2.
3.
4.
5.

KEDAH
1.
2.
3.
4.
5.

PULAU PINANG
1.
2.
3.
4.
5.

SABAH
1.
2.
3.
4.
5.

SARAWAK
1.
2.
3.
4.
5.

BRUNEI
1.
2.
3.
4.
5.


Masih banyak kekosongan pengedar untuk setiap negeri. Jom join team kami untuk menambahkan pendapatan anda. Tiada had pengedar di setiap negeri. Semua boleh jana income sama-sama. 

Hubungi saya : 
SMS - 0194194194
Whatsapp - 0164454557

Saturday, September 22, 2012

AGENT CATALYST di SHAH ALAM

Kepada semua pengguna dan bakal pengguna Catalyst Product di Shah Alam, anda boleh menghubungi AGENT CATALYST saya di sana iaitu Puan Nadiah 0126994432 untuk mendapatkan produk secara by hand. 

SMS or Call beliau directly untuk feedback yang cepat dan pantas. :))

Saturday, August 4, 2012

Pengedar ALPHA LIPID SLIM DIET 2 di Kuala Lumpur, Putrajaya dan Bangi

Saya merupakan pengedar berdaftar ALPHA LIPID SLIM DIET II. Jom dapatkan sekarang! Seminggu boleh turun sampai 5kg TANPA PERLU BERLAPAR! Anda boleh mengambil item secara COD (by hand) atau by pos. Untuk mendapatkan komisen bulanan, jom sertai saya sebagai PENGEDAR ALPHA LIPID SLIM DIET II. Belum terlambat untuk anda menjana pendapatan dengan produk hebat ini. SMS 0194194194 or Whatsapp 0164454557. Ramai yang telah berjaya SLIM dengan hanya 1-4 tin Alpha Lipid Slim Diet II. Yang penting kena ikut aturan yang kita suggest. Dan hasilnya memang SUPERBBBB!!!





Jangan bertangguh lagi. Cukup-cukuplah ternak lemak yang berguna tu ya. Jom slim dan cantik di hari raya! Sempat lagi ni.


Saturday, July 28, 2012

Testimoni Acai Berry Malaysia

Ini merupakan testimoni daripada sahabat saya sendiri. Dia amalkan Acai Berry sebelum Ramadhan lagi. In just 3 weeks berat dia turun 7 kg. Daripada 68kg sekarang dah jadi 61kg. Okay, Acai Berry Malaysia memang SUPERBB. Korang pun boleh slim dengan Acai Berry. Sempat lagi nak slim dan cantik sebelum Raya ni. SMS 0194194194. Whatsapp 0164454557. COD or by hand boleh, by pos pun lagiiiii la boleh. Cepattt grab Acai Berry Promo Ramadhan RM95 sahaja untuk sebotol. Sebarang info boleh tengok di page FB saya, Lemonade Bizz. 


Untuk makluman anda, saya merupakan pengedar Acai Berry Malaysia yang ORIGINAL di Kuala Lumpur. Acai Berry yang heboh diperkatakan dirampas beberapa bulan lepas bukan Acai Berry Dietary Supplement ni tau tapi Thrinsline Slimming Acai Berry. Harap jelas di sini ya. 

Wednesday, June 13, 2012

Kain Cotton Corak Paisley

Hi semua! Ada paisley lover tak kat sini? Berminat dengan kain cotton corak paisley? Okay, sekarang anda boleh dapatkan di sini. First come, first serve! High quality cotton import from Vietnam. RM80 sepasang. Boleh SMS untuk sebarang pertanyaan dan order 0194194194. Preparation for Eid Mubarak! Booking cepat-cepat. Bukan senang nak dapat paisley design ni. Limited stock. Kain-kain ni semua dari Vietnam ya. Cotton Vietnam sememangnya berkualiti.


 KOD 01


 KOD 02
SOLD to Nadiah


 KOD 03

 KOD 04

 KOD 05

 KOD 06

 KOD 07

 KOD 08

 KOD 09

KOD 10
SOLD to Kak Nad

Cepat order sementara tukang jahit still nak ambil tempahan! Nak raya dah ni. SMS for order 0194194194

Sunday, June 10, 2012

Kelebihan Collagen Catalyst



KELEBIHAN dan KESAN Pengambilan Catalyst Collagen?


- Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan
- Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit
- Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
- Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
- Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
- Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
- Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
- Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
- Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
- Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
- Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga



Collagen Catalyst mempunyai anti oksidan yg tinggi.. anti oksidan adalah molekul yang menghalang proses pengoksidaan berlaku!


Cuba check kuku anda.. ada tak tanda putih dikuku? Itu salah satu tanda anda kekurangan kolagen !

Tahukah anda penyusutan kolagen akan berlaku dengan hebat bermula pada umur 25 tahun! Semakin usia meningkat penyusutan jumlah kolagen akan menurun.


Untuk sebarang pertanyaan tentang produk dan cara menjadi AGENT / AHLI Catalyst, sila hubungi saya 0194194194 atau email sweetstoberi@gmail.com

Lebih banyak kelebihan jika anda menjadi AGENT CATALYST atau AHLI CATALYST :)




Thursday, June 7, 2012

BOTANICAL EFFECTS™ SKIN CARE MARY KAY

Hi all. On 16th April 2012, Mary telah launch new upgraded version of skin care set. Kalau dulu, nama lamanya Botanical Customized Skin Care tapi sekarang Botanical Effects Skin Care. Tetapi masih mengekalkan untuk 3 jenis skin type iaitu Formula 1 (Dry Skin), Formula 2 (Normal Skin) dan Formula 3 (Oily Skin). Untuk pengetahuan semua, Botanical adalah penjagaan kulit yang ASAS ini mengandungi 4 item dalam setiap set iaitu:

FORMULA 1 (KULIT KERING)


Kulit kering didapati harmoni dengan BENIH FLAKS dan RUMPAI LAUT, sumber yang kaya dengan asid lemak Omega 3 yang dapat melegakan ketidakselesaan kulit kering.

1. PENCUCI / CLEANSER - Membantu mengekalkan keseimbangan semulajadi kulit supaya berasa licin, lembut dan sihat.

2. TONER / FRESHEN - Memulihkan keseimbangan semulajadi kulit agar kelihatan sihat dan bersih berseri.

3. PELEMBAB / HYDTARE - Membantu mengekalkan tahap lembapan kulit agar kulit sentiasa sihat.

4. MASKER / MASK - Menanggalkan kulit mati secara lembut untuk menambahbaik struktur kulit.


                                   FORMULA 2 (KULIT NORMAL)

BUNGA KEMBOJA membantu melegakan dan menenangkan kulit normal dan TERATAI mempunyai kuasa antioksida yang melindungi daripada kerosakan alam semulajadi, meninggalkan kulit yang terpelihara dan seimbang.


1. PENCUCI / CLEANSER - Membantu mengekalkan keseimbangan semulajadi kulit agar kulit sentiasa bersih dan sihat.

2. TONER / FRESHEN - Memulih keseimbangan semulajadi kulit agar sentiasa bersih dan segar.

3. PELEMBAB / HYDRATE - Kaya dengan lembapan yang dapat membantu mengekalkan tahap lembapan kulit supaya kulit berasa selesa sepanjang hari.

4. MASKER / MASK - Menanggalkan kulit mati secara lembut untuk menambahbaik struktur kulit.

FORMULA 3 (KULIT BERMINYAK)

kulit berminyak mendapat faedah penulinan KANUKA sementara JAMBU BATU membersih liang roma dan mengurangkan minyak berlebihan untuk kulit sihat dan seimbang.
1. PENCUCI / CLEANSER - Pembersih mendalam yang mampu membersih sehingga ke liang pori kulit untuk membersih lebihan minyak pada kulit.

2. TONER / FRESHEN - Menanggalkan minyak berlebihan tanpa mengeringkan kulit dan mengurangkan penampilan pori pada kulit.

3. PELEMBAB / HYDRATE - Memberikan penghidratan yang seimbang sambil mengawal minyak berlebihan dan meniggalkan kulit yang cantik dan kemas tanpa berminyak.

4. MASKER / MASK - Membantu membesih pori dan memperhaluskan penampilan, meniggalkan kulit yang lebih cerah dan segar

PRICE untuk setiap item dalam setiap set:

Cleanser RM68
Freshener RM68
Mask RM80
Moisturizer RM80

Total RM296

Mahal..?? Tak la, mana ada. Ni tahan lama dalam 6-7 bulan. Boleh beli satu-satu kalau tak cukup bajet ya. Kalau habis awal pun cleanser n freshener tu je. Nak kulit yang sihat, cantik dan selamat diguna tanpa bahan kimia, inilah produknya. Totally botanical. 

Untuk sebarang order dan pertanyaan, sila hubungi saya di talian 0194194194 atau email sweetstoberi@gmail.com





Friday, June 1, 2012

Siapa Lemonade?

Hi. Saya pasti ramai yang keliru dengan identiti saya. Jika kalian bertanya tentang produk juga adakalanya saya akan menyoal kembali produk apa dan apa. Hihi Jom kenali siapa Lemonade Bizz @ Lemonade Catalyst.

1. Saya merupakan Beauty Consultant Mary Kay yang sah di bawah Golden Bee Unit since March 2011.
2. Saya merupakan Stokis Catalyst yang sah since March 2011. Kini mempunyai seramai lebih kurang 60 orang Agent Catalyst yang berada di bawah saya di seluruh Malaysia dan Brunei.
3. Saya merupakan Dealer Collegen Plus ++ di Kuala Lumpur.
4. Pemborong Hanger Klip Tudung Awning
5. Pemborong Tudung Bawal Printed
6. Pengedar Vitamin E keluaran Norefal 
7. Reseller sah tudung Fareeda Nyata Jelita di Kuala Lumpur
8. Saya menyediakan khidmat sewaan tudung pengantin dan beberapa alatan perkahwinan / pertunangan
9. Seorang guru biasa.

Banyak kan biz yang saya buat? Hihi Apapun saya happy dengan semua ni. :) Saya happy dengan diri saya sebagai online seller. Kalau anda nak jadi macam saya untuk tambah pendapatan boleh contact saya directly 0194194194. Email sweetstoberi@gmail.com 

I love beauty,
Lemonade 12:05am
1 June 2012

Saturday, May 19, 2012

Tudung Bawal Printed (2nd Batch)

Restock! Restock! Bawal printed second batch untuk runcit dan borong. 
Borong hanya rm100 sekodi (20 helai). First come first serve!

Email sweetstoberi@gmail.com / SMS 0194194194


Monday, May 7, 2012

PEMBEKAL TUDUNG BAWAL PRINTED

Tudung bawal printed RM10 sehelai. Borong minimum 20 helai RM100. Hubungi 0194194194 or email sweetstoberi@gmail.com


KOD 01 RM10
SOLD OUT

KOD 02 RM10
SOLD OUT

KOD 03 RM10
RESERVED LYNN

KOD 04 RM10
SOLD OUT

KOD 05 RM10
AVAILABLE

KOD 06 RM10
SOLD OUT

KOD 07 RM10
RESERVED REEN

KOD 08 RM10
SOLD OUT

KOD 09 RM10
SOLD OUT

KOD 10 RM10
SOLD OUT

KOD 11 RM10
SOLD OUT

KOD 12 RM10
SOLD OUT

KOD 13 RM10
SOLD OUT


Sehelai RM10. Pembelian secara borong minimum 20 helai RM100. Penghantaran secara COD (CASH ON DELIVERY) atau secara pos. COD hanya di area tertentu sahaja di Putrajaya, Bangi, Desa Pertaling, LRT Sg. Besi, LRT Kerinchi, Bangsar, Pantai Dalam, Angkasapuri, Serdang dan kawasan yang berhampiran. 


Corak ditentukan oleh pihak kami. Jangan bimbang. Kami menawarkan corak-corak yang menepati citarasa anda! Hubungi 0194194194

Saturday, December 29, 2012

VCOA - VCO Antioxcidants TREENEA

Posted by Lemonade at 7:06 AM 0 comments



Minyak Kelapa Dara (VCO) yang diperolehi dari Treenea mempunyai banyak khasiat dan manfaat kesihatan kepada tubuh badan manusia kerana ia mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi dibandingkan dengan minyak kelapa dara lain. Ia dihasilkan dari proses yang tidak menggunakan haba dan formulanya yang telah dikaji secara teliti dan terperinci menggunakan 100% pati kelapa dara organik yang bebas dari... kolesterol.

VCOAntioxidants kaya dengan Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin A (retinol) dan vitamin D (cholecaciferol) yang diperlukan oleh tubuh badan manusia. Vitamin A dan E juga dipercayai boleh bertindak sebagai ejen antioksidan yang mempunyai kebolehan memerangkap radikal bebas dan kajian penyelidikan menunjukkan ia berkebolehan mencegah penyakit kanser serta penyakit berkaitan jantung.

Mengapa Makanan Yang Kaya Antioksidan Perlu ?

Tubuh badan kita sentiasa terdedah pada radikal bebas yang terhasil daripada toksin-toksin alam sekitar seperti asap kilang, asap kenderaan, asap rokok, sinaran ultra violet (UV) dan pencemaran bahan-bahan makanan. VCOAntioxidants adalah kaya dengan sifat-sifat antioksidan yang berpotensi melindungi sel-sel pada tubuh badan manusia dari serangan radikal bebas. Oleh yang demikian sel-sel badan akan menjadi lebih sihat dan tekstur kulit akan menjadi lebih halus dan seragam.

Penyelidikan oleh para saintis mendapati, minyak kelapa dara terdiri daripada 90% lemak tepu yang kebanyakkan daripadanya adalah trigliserida berantai sederhana (MCT). Ujian klinikal telah membuktikan MCT adalah merupakan ejen pembekal tenaga segera. MCT tidak disimpan sebagai lemak dalam badan sebaliknya ia akan disalutkan kepada hati untuk membekal tenaga segera. Asid lemak ini kemudiannya akan ditukarkan ke sebatian keton (keton bodies). Sebatian keton sangat diperlukan oleh otak manusia apabila glukosa tidak dapat berfungsi untuk membekalkan tenaga. Kajian secara saintifik telah menunjukkan sebatian keton boleh membantu pesakit neurodegenerative disorders seperti penyakit Alzheimer dan Parkinson.

Selain dari itu, sebatian keton juga didapati membantu serangan epilepsy. Pengambilan VCOAntioxidants secara oral dalam kadar yang tertentu akan menyebabkan tubuh kita dilindungi dari serangan bacteria, kulat dan virus. Sistem imunisasi tubuh badan akan meningkat, selsema da batuk akan berkurangan. Sebatian aktif seperti monolaurin, monokaprik dan monokaprin, yang terbukti hasil dari penghadaman VCO. VCOAntioxidants juga mengandungi bahan aktif seperti phospholipids serta sterol tumbuhan yang telah dibuktikan berupaya merendahkan tahap kolesterol dan meningkatkan tahap LDL dalam darah. MCT juga mudah dihadamkan dan dapat membantu mengawal berat badan jika diambil secara teratur dan berterusan. 




Antara khasiat dan kebaikan VCOAntioxidants:

 
• Membantu kelancaran system pencernaan
• Meningkatkan sistem dan daya tahan tubuh
• Menbantu mengurangkan berat badan
• Mengurangkan kadar kolesterol dan darah tinggi serta risiko penyakit jantung
• Membekalkan nutrien penting dalam membantu pertumbuhan rambut yang sihat
• Membantu merawat pelbagai masalah kulit
• Menyokong fungsi tiroid
• Menghalus dan menyeragamkan struktur kulit


Sebarang tempahan, sila hubungi :-

SMS: 0194194194
Whatsapp: 0164454557
Email: sweetstoberi@gmail.com
COD / By hand: KL-PUTRAJAYA-SERDANG-BANGI

AGENT DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA..!! 
Pendaftaran Agent hanya dengan membuat pembelian bernilai RM150 sahaja bermula pada 1 Januari 2013.
 

Friday, December 28, 2012

APA ITU TREENEA..? APA ITU VCO ANTIOXCIDANTS..?

Posted by Lemonade at 7:12 PM 0 comments



 HARGA: 
RM40 (SEM), RM43 (SBH & SRWAK)

Assalamualaikum. 
Satu lagi produk berkualiti berasaskan Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil) keluaran syarikat tempatan iaitu TREENEA bakal berada di pasaran bermula pada 1 Januari 2013. TREENEA akan mengeluarkan produk kesihatan dan kecantikan. Produk pertama keluaran TREENEA yang dikenali dengan nama VCOA (Virgin Coconut Oil Antioxcidants) ini dijangka mendapat sambutan yang hangat dikalangan para pengguna yang telah mengetahui kelebihan VCO terhadap kesihatan tubuh badan. Buat masa ini, TREENEA hanya melancarkan satu produk sahaja. Produk-produk lain bakal menyusul dari semasa ke semasa. 

Saya merupakan DEALER TREENEA di KUALA LUMPUR. Bagi anda yang berminat untuk menjana pendapatan bersama kami, anda boleh menjadi AGENT TREENEA walau di mana sahaja anda berada. Saya mencari agent atau wakil pengedar yang berminat untuk memasarkan produk keluaran TREENEA di seluruh negeri. Keuntungan jualan adalah hak milik anda.

Nak order..?? Nak jadi AGENT TREENEA..??

Hubungi saya segera:-

COD / By hand : 
KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557

Email : sweetstoberi@gmail.com

Monday, December 24, 2012

Promosi Vitamin C Plus Pure Collagen by Felinna Beauty

Posted by Lemonade at 2:38 PM 0 comments
READY STOCK..!!! Vitamin C Plus Pure Collagen by Felinna Beauty RM85 / box.

KEBAIKAN VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN

1. C= Mestilah untuk CANTIK. Memperbaiki, merawat, membantu sel-sel menghapuskan kulit kusam dan jerawat.

2. Mengandungi Collagen Marin atau collagen asli yang bertindak untuk melambatkan proses penuaan. Memelihara tulang, sendi, kuku, rambut serta menjadikan kulit lebih lembut dan halus.

3. Mengandungi Glutathione yang merupakan sejenis antioksida yang bertindak untuk mengumpulkan semua jenis toksin di dalam badan dan membuang segala toksin yang ada melalui perkumuhan. Sebab tu la vitamin c ni mengurangkan kedut pada muka, mencegah melanin gelap dan pigmentasi pada kulit.

4. Ekstrak sitrus. Ini pun antioksida. Berfungsi untuk mengurangkan risiko kanser kulit, radikal bebas dan sinaran UV, memudarkan parut dan bersifat antibiotik.

HARGA : 
RM85 SEMENANJUNG / RM90 SABAH SARAWAK
FREE POSTAGE
30 Capsules per box

Nak Order..?? Hubungi saya:
SMS : 0194194194
Whatsapp :0164454557

COD / By hand : KL-PUTRAJAYA-BANGI-SERDANG

Oh ya, PROMO 1 botol Felinna Inchloss + 1 kotak Vitamin C RM130 (JIMAT RM30) masih berjalan dan akan berakhir pada 31 Disember 2012. So, apa tunggu lagi..!! Place ur order now!!

SUMMER DELUXE BABY BATHER

Posted by Lemonade at 10:52 AM 0 comments
Planning untuk tahun 2013. Memandangkan saya akan melahirkan anak yang pertama pada tahun 2013, saya akan menjual secara online barang keperluan bayi bagi memudahkan mommies membuat pembelian. Anda boleh mendapatkan pelbagai barang keperluan bayi di Page Facebook saya: Lemonade Bizz

Untuk permulaan, memperkenalkan SUMMER DELUXE BABY BATHER yang diminati ramai bagi memudahkan ibu memandikan baby. Place ur order now. PRICE : RM120 termasuk postage.



Description


The Deluxe Baby Bather cradles newborns, making bath time easier and safer. New & improved cradling seat design. Soft mesh sling, head support, and solid, sturdy base give newborns the extra support and security they need. Features an eye-catching pattern of bubbles and flowers.

  • Includes deluxe head support.
  • Soft mesh sling conforms to your baby.
  • Can be used in both tub and undivided kitchen sink.
  • Two position back rest.
  • Folds flat for easy storage.
  • Removable and machine washable fabric.
  • In-molded soft feet help prevent slipping.
  • Solid base provides a stable support for the baby bather.
  • Recommended use: Birth until sitting up unassisted.
  • Fully assembled.
  • IMPORTED

Untuk tempahan, sila hubungi :
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557
COD : KL - PUTRAJAYA - BANGI - SERDANG

Monday, December 3, 2012

Promosi Felinna Inchloss Lotion Murah!

Posted by Lemonade at 12:44 PM 1 comments

Assalamualaikum.. ♥


PERHATIAN..!!! Promosi Felinna Inchloss Lotion 2 BOTOL RM120 + RM6 postage dilanjutkan sehingga 5 Disember 2012. Soooo, apa tunggu lagi..?? Place ur order now..!! Dua hari lagi promosi TAMAT, maka harga setiap botol akan kembali ke harga asal RM75 sebotol. 




COD / By hand: KL-PUTRAJAYA-BANGI
SMS : 0194194194
Whatsapp : 0164454557



Monday, November 26, 2012

PROMOSI FELINNA INCHLOSS LOTION

Posted by Lemonade at 12:05 PM 0 comments
Baru dapat info daripada Felinna Marketing ♥


Promosi 2 botol FELINNA INCHLOSS pada harga RM120 + RM6 postage!!! TIADA discount untuk 1 botol ya! Promosi sah bermula hari ini 26 November 2012 hingga 30 November 2012!!

Hubungi segera:
PM, SMS 0194194194 or Whatsapp 0164454557
COD/ By hand : KL- PUTRAJAYA- BANGI



PROMOSI ALPHA LIPID SD2 + FELINNA INCHLOSS

Posted by Lemonade at 10:54 AM 0 comments
HOT SLIMMING PRODUCT! Ready stock! Gabungan mantap dua product. Combo ALPHA LIPID SD2 + FELINNA INCHLOSS untuk kesan penurunan berat badan yang lebih cepat dan selamat! Grab it now sempena YEAR END SALES with LOWEST PRICE. Nak beli asing-asing pun boleh!

Hubungi segera :
SMS 0194194194 
Whatsapp 0164454557
COD / By hand : KL-PUTRAJAYA-BANGI

COMBO ALPHA LIPID SD2 + FELINNA INCHLOSS
LOWEST PRICE IN THE MARKET!

LOWEST PRICE !! Grab it now.

Felinna Inchloss Lotion. RM75 / bottle
AGENT DROPSHIP diperlukan diseluruh negeri. Hubungi saya jika berminat berniaga tanpa mengeluarkan MODAL. Anda hanya menerima untung BERSIH sahaja.


Friday, November 23, 2012

AGENT FELINNA INCHLOSS LEMONADE

Posted by Lemonade at 7:17 PM 3 comments

Berikut merupakan senarai agent saya untuk produk Felinna Inchloss. Anda boleh menghubungi agent yang berhampiran di kawasan anda untuk mendapatkan produk Felinna Inchloss Lotion secara COD / By hand atau by pos. Atau berhubung dengan saya sendiri bagi anda yang berada di KL-PUTRAJAYA-BANGI. 

Untuk menjadi AGENT / AGENT DROPSHIP, hubungi saya melalui:

FB: Lemonade Bizz
SMS: 0194194194
Whatsapp:0164454557
Email: sweetstoberi@gmail.com


KUALA LUMPUR
1. Elis 0194194194 - Desa Petaling / Sg. Besi / Serdang
2. Salina 0195908803 - Bangsar / Petaling Jaya
3. Murnie 0176800679 - Cheras
4. Kak Zaidah 0162034034 - Bandar Tun Razak

SELANGOR
1. Yuhanis - Bandar Baru Bangi / Sg. Merab
2. Halim 0135452667- Kuala Kubu Baru / Tg. Malim 
3. Rosnah 0179599032 - Klang
4. Nadiah 0126994432 - Shah Alam
5. Farehan 012646869 - Bangi
6. Murnie 0124594933 - Balakong / Cheras
7. Siti Maheran 0193306386 - Kajang
8. Zana 0122644334 - Kuala Kubu Baru

PUTRAJAYA
1. Julia 0122742836 - Presint 18

PAHANG
1. Marlia 0127564104 - Kuantan / Sg. Soi / Kompleks Teruntum
2. Hafizah 0192673007 - Kuala Rompin / Tanjung Gemok

JOHOR
1. Syawal 0194153007 - Endau / Mersing



KEDAH
1.

MELAKA
1.

TERENGGANU
1.

KELANTAN
1.

PERAK
1.

PERLIS
1.

SABAH
1.

SARAWAK
1.

PULAU PINANG
1.

NEGERI SEMBILAN
1. 



PENGEDAR FELINNA INCHLOSS KUALA LUMPUR

Posted by Lemonade at 12:21 AM 0 comments
Hi. Pernah dengar Felinna Inchloss? Slimming lotion yang hangat diperkatakan sekarang. Sebab kesannya memang superb! Boleh mengecilkan size pada mana-mana tubuh badan yang anda rasakan agak annoying mungkin. Hihi Contohnya, perut buncit, peha, betis, pinggang, lengan, double chin dan pipi. Kalau tak percaya, boleh try pakai sekali lepas tu ukur. Berapa inci yang anda hilang setelah pemakaian Inchloss pada tubuh badan anda. 

Saya merupakan pengedar dan pemborong Felinna Beauty Inchloss Lotion di Kuala Lumpur, Putrajaya dan Bangi. Anda boleh mendapatkan secara COD / By hand daripada saya di kawasan tersebut. Jom baca lagi info tentang Felinna Inchloss!


KENAPA FELLINA INCHLOSS SANGAT HEBAT...??

1. Lotion ni sangat wangi dan tak terlalu panas, dingin dan mesra pengguna.
2. Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya).
3. Inchloss diformulasi dari
pada bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.

4. Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan @ dikecilkan.
5. Fellina Inchloss dibacakan 30 juzuk Al-Quran di Maahad Tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang (jadi jangan langkah ya!).
6. Kesan yang lebih cepat menghilangkan lebihan lemak di badan anda.
7. 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Sesuai juga untuk wanita hamil dan ibu menyusu. (ibu hamil jangan sapu pada perut).
8. Tidak menyebabkan kepanasan dan berbau harum.
9. Halal & mendapat kelulusan KKM.
10. Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita.

HARGA :
RM75 (SM), RM80 (SS) FREE POSTAGE 
Pembelian secara borong minimum 10 botol dialu-alukan.

UNTUK TEMPAHAN / PERTANYAAN:
PM, SMS 0194194194, Whatsapp 0164454557
COD / By hand : KL-Putrajaya-Bangi


ADAKAH INI MASALAH ANDA?

==> PERUT BUNCIT DAN BOROI?
==> PEHA BERLEMAK?
==> LENGAN BESAR DAN LEMBIK?

Dengan Felinna Inchloss semuanya MUDAH, CEPAT & SELAMAT untuk Kembali Langsing Tanpa Perlu Berdiet, Bersenam dan Belapar!


Dan yang paling best, anda boleh bawa ke mana-mana sahaja. Terutamanya ke tempat kerja. Kandungannya bewarna pink, cepat meresap dan berbau wangi. Bukan bau ubat ya! Tapi memang wangilah! Nak pakai kat tempat kerja pun tak segan punya.

Nak jadi agent dropship? Nak beli borong? Nak beli untuk kegunaan sendiri?

Hubungi saya:
FB: Lemonade Bizz
SMS: 0194194194
Whatsapp: 0164454557

COD / By hand: KL-Putrajaya-Bangi
By pos ke mana-mana sahaja pun boleh!




Friday, November 2, 2012

PENGEDAR BERDAFTAR ALPHA LIPID SD2 & ALPHA LIPID LIFELINE

Posted by Lemonade at 7:59 AM 0 comments

Anda yang berminat untuk mendapatkan sebarang produk keluaran Syarikat New Image especially ALPHA LIPID SD2 & ALPHA LIPID LIFELINE atau ingin bertanyakan tentang cara untuk menajdi agent / pengedar seperti kami, sila berhubung dengan wakil-wakil pengedar saya di kawasan yang berhampiran dengan tempat anda. Income lumayan menanti anda sebagai pengedar! Berikut merupakan senarai pengedar berdaftar bagi produk keluaran Syarikat New Image di bawah saya :

KL
1. Saya sendiri (Elis) - 0194194194 
2. Abd Halim - 0135452667
3. Fadzilah (Hospital Kuala Lumpur) - 0172414273
4. Nurul (Damansara) - 0139422489

PUTRAJAYA
1. Fareeda Felisa - 0129644367
2. Halim - 0135452667
3. Erin - 0129606802
4. Leen - 0123476654
5. Fariza - 0129159011

PERAK
1. Aimi Nadia (Teluk Intan / Langkap / Hutan Melintang) - 0125654561
2. Umi Farahana (Teluk Intan) - 0133609523

SELANGOR
1. Saya sendiri (Bangi) dan Serdang - 0194194194
2. Fadzilah Putra (Kelana Jaya) - 0172414273
3. Halim (Tanjung Malim / Kuala Kubu Baru) - 0135452667
4. Rohani (Sri Kembangan / Balakong) - 0193457003
5. Fariza (Bandar Baru Bangi) - 0129159011
6. Nurul Husna (Shah Alam) - 0139422489

TERENGGANU
1. Siti Zarwanie (Kuala Terengganu) - 0139623984

PAHANG
1.
2.
3.
4.
5.

JOHOR
1. Nurul Ainyza (Johor Bahru) - 0122774781
2.
3.
4.
5.

KELANTAN
1.
2.
3.
4.
5.

MELAKA
1.
2.
3.
4.
5.

NEGERI SEMBILAN
1.
2.
3.
4.
5.

PERLIS
1.
2.
3.
4.
5.

KEDAH
1.
2.
3.
4.
5.

PULAU PINANG
1.
2.
3.
4.
5.

SABAH
1.
2.
3.
4.
5.

SARAWAK
1.
2.
3.
4.
5.

BRUNEI
1.
2.
3.
4.
5.


Masih banyak kekosongan pengedar untuk setiap negeri. Jom join team kami untuk menambahkan pendapatan anda. Tiada had pengedar di setiap negeri. Semua boleh jana income sama-sama. 

Hubungi saya : 
SMS - 0194194194
Whatsapp - 0164454557

Saturday, September 22, 2012

AGENT CATALYST di SHAH ALAM

Posted by Lemonade at 8:55 PM 1 comments
Kepada semua pengguna dan bakal pengguna Catalyst Product di Shah Alam, anda boleh menghubungi AGENT CATALYST saya di sana iaitu Puan Nadiah 0126994432 untuk mendapatkan produk secara by hand. 

SMS or Call beliau directly untuk feedback yang cepat dan pantas. :))

Saturday, August 4, 2012

Pengedar ALPHA LIPID SLIM DIET 2 di Kuala Lumpur, Putrajaya dan Bangi

Posted by Lemonade at 12:20 PM 1 comments
Saya merupakan pengedar berdaftar ALPHA LIPID SLIM DIET II. Jom dapatkan sekarang! Seminggu boleh turun sampai 5kg TANPA PERLU BERLAPAR! Anda boleh mengambil item secara COD (by hand) atau by pos. Untuk mendapatkan komisen bulanan, jom sertai saya sebagai PENGEDAR ALPHA LIPID SLIM DIET II. Belum terlambat untuk anda menjana pendapatan dengan produk hebat ini. SMS 0194194194 or Whatsapp 0164454557. Ramai yang telah berjaya SLIM dengan hanya 1-4 tin Alpha Lipid Slim Diet II. Yang penting kena ikut aturan yang kita suggest. Dan hasilnya memang SUPERBBBB!!!





Jangan bertangguh lagi. Cukup-cukuplah ternak lemak yang berguna tu ya. Jom slim dan cantik di hari raya! Sempat lagi ni.


Saturday, July 28, 2012

Testimoni Acai Berry Malaysia

Posted by Lemonade at 12:07 PM 0 comments
Ini merupakan testimoni daripada sahabat saya sendiri. Dia amalkan Acai Berry sebelum Ramadhan lagi. In just 3 weeks berat dia turun 7 kg. Daripada 68kg sekarang dah jadi 61kg. Okay, Acai Berry Malaysia memang SUPERBB. Korang pun boleh slim dengan Acai Berry. Sempat lagi nak slim dan cantik sebelum Raya ni. SMS 0194194194. Whatsapp 0164454557. COD or by hand boleh, by pos pun lagiiiii la boleh. Cepattt grab Acai Berry Promo Ramadhan RM95 sahaja untuk sebotol. Sebarang info boleh tengok di page FB saya, Lemonade Bizz. 


Untuk makluman anda, saya merupakan pengedar Acai Berry Malaysia yang ORIGINAL di Kuala Lumpur. Acai Berry yang heboh diperkatakan dirampas beberapa bulan lepas bukan Acai Berry Dietary Supplement ni tau tapi Thrinsline Slimming Acai Berry. Harap jelas di sini ya. 

Wednesday, June 13, 2012

Kain Cotton Corak Paisley

Posted by Lemonade at 12:44 AM 2 comments
Hi semua! Ada paisley lover tak kat sini? Berminat dengan kain cotton corak paisley? Okay, sekarang anda boleh dapatkan di sini. First come, first serve! High quality cotton import from Vietnam. RM80 sepasang. Boleh SMS untuk sebarang pertanyaan dan order 0194194194. Preparation for Eid Mubarak! Booking cepat-cepat. Bukan senang nak dapat paisley design ni. Limited stock. Kain-kain ni semua dari Vietnam ya. Cotton Vietnam sememangnya berkualiti.


 KOD 01


 KOD 02
SOLD to Nadiah


 KOD 03

 KOD 04

 KOD 05

 KOD 06

 KOD 07

 KOD 08

 KOD 09

KOD 10
SOLD to Kak Nad

Cepat order sementara tukang jahit still nak ambil tempahan! Nak raya dah ni. SMS for order 0194194194

Sunday, June 10, 2012

Kelebihan Collagen Catalyst

Posted by Lemonade at 12:50 PM 0 comments


KELEBIHAN dan KESAN Pengambilan Catalyst Collagen?


- Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan
- Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit
- Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
- Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
- Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
- Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
- Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
- Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
- Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
- Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
- Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga



Collagen Catalyst mempunyai anti oksidan yg tinggi.. anti oksidan adalah molekul yang menghalang proses pengoksidaan berlaku!


Cuba check kuku anda.. ada tak tanda putih dikuku? Itu salah satu tanda anda kekurangan kolagen !

Tahukah anda penyusutan kolagen akan berlaku dengan hebat bermula pada umur 25 tahun! Semakin usia meningkat penyusutan jumlah kolagen akan menurun.


Untuk sebarang pertanyaan tentang produk dan cara menjadi AGENT / AHLI Catalyst, sila hubungi saya 0194194194 atau email sweetstoberi@gmail.com

Lebih banyak kelebihan jika anda menjadi AGENT CATALYST atau AHLI CATALYST :)




Thursday, June 7, 2012

BOTANICAL EFFECTS™ SKIN CARE MARY KAY

Posted by Lemonade at 12:38 PM 0 comments
Hi all. On 16th April 2012, Mary telah launch new upgraded version of skin care set. Kalau dulu, nama lamanya Botanical Customized Skin Care tapi sekarang Botanical Effects Skin Care. Tetapi masih mengekalkan untuk 3 jenis skin type iaitu Formula 1 (Dry Skin), Formula 2 (Normal Skin) dan Formula 3 (Oily Skin). Untuk pengetahuan semua, Botanical adalah penjagaan kulit yang ASAS ini mengandungi 4 item dalam setiap set iaitu:

FORMULA 1 (KULIT KERING)


Kulit kering didapati harmoni dengan BENIH FLAKS dan RUMPAI LAUT, sumber yang kaya dengan asid lemak Omega 3 yang dapat melegakan ketidakselesaan kulit kering.

1. PENCUCI / CLEANSER - Membantu mengekalkan keseimbangan semulajadi kulit supaya berasa licin, lembut dan sihat.

2. TONER / FRESHEN - Memulihkan keseimbangan semulajadi kulit agar kelihatan sihat dan bersih berseri.

3. PELEMBAB / HYDTARE - Membantu mengekalkan tahap lembapan kulit agar kulit sentiasa sihat.

4. MASKER / MASK - Menanggalkan kulit mati secara lembut untuk menambahbaik struktur kulit.


                                   FORMULA 2 (KULIT NORMAL)

BUNGA KEMBOJA membantu melegakan dan menenangkan kulit normal dan TERATAI mempunyai kuasa antioksida yang melindungi daripada kerosakan alam semulajadi, meninggalkan kulit yang terpelihara dan seimbang.


1. PENCUCI / CLEANSER - Membantu mengekalkan keseimbangan semulajadi kulit agar kulit sentiasa bersih dan sihat.

2. TONER / FRESHEN - Memulih keseimbangan semulajadi kulit agar sentiasa bersih dan segar.

3. PELEMBAB / HYDRATE - Kaya dengan lembapan yang dapat membantu mengekalkan tahap lembapan kulit supaya kulit berasa selesa sepanjang hari.

4. MASKER / MASK - Menanggalkan kulit mati secara lembut untuk menambahbaik struktur kulit.

FORMULA 3 (KULIT BERMINYAK)

kulit berminyak mendapat faedah penulinan KANUKA sementara JAMBU BATU membersih liang roma dan mengurangkan minyak berlebihan untuk kulit sihat dan seimbang.
1. PENCUCI / CLEANSER - Pembersih mendalam yang mampu membersih sehingga ke liang pori kulit untuk membersih lebihan minyak pada kulit.

2. TONER / FRESHEN - Menanggalkan minyak berlebihan tanpa mengeringkan kulit dan mengurangkan penampilan pori pada kulit.

3. PELEMBAB / HYDRATE - Memberikan penghidratan yang seimbang sambil mengawal minyak berlebihan dan meniggalkan kulit yang cantik dan kemas tanpa berminyak.

4. MASKER / MASK - Membantu membesih pori dan memperhaluskan penampilan, meniggalkan kulit yang lebih cerah dan segar

PRICE untuk setiap item dalam setiap set:

Cleanser RM68
Freshener RM68
Mask RM80
Moisturizer RM80

Total RM296

Mahal..?? Tak la, mana ada. Ni tahan lama dalam 6-7 bulan. Boleh beli satu-satu kalau tak cukup bajet ya. Kalau habis awal pun cleanser n freshener tu je. Nak kulit yang sihat, cantik dan selamat diguna tanpa bahan kimia, inilah produknya. Totally botanical. 

Untuk sebarang order dan pertanyaan, sila hubungi saya di talian 0194194194 atau email sweetstoberi@gmail.com





Friday, June 1, 2012

Siapa Lemonade?

Posted by Lemonade at 12:09 AM 0 comments
Hi. Saya pasti ramai yang keliru dengan identiti saya. Jika kalian bertanya tentang produk juga adakalanya saya akan menyoal kembali produk apa dan apa. Hihi Jom kenali siapa Lemonade Bizz @ Lemonade Catalyst.

1. Saya merupakan Beauty Consultant Mary Kay yang sah di bawah Golden Bee Unit since March 2011.
2. Saya merupakan Stokis Catalyst yang sah since March 2011. Kini mempunyai seramai lebih kurang 60 orang Agent Catalyst yang berada di bawah saya di seluruh Malaysia dan Brunei.
3. Saya merupakan Dealer Collegen Plus ++ di Kuala Lumpur.
4. Pemborong Hanger Klip Tudung Awning
5. Pemborong Tudung Bawal Printed
6. Pengedar Vitamin E keluaran Norefal 
7. Reseller sah tudung Fareeda Nyata Jelita di Kuala Lumpur
8. Saya menyediakan khidmat sewaan tudung pengantin dan beberapa alatan perkahwinan / pertunangan
9. Seorang guru biasa.

Banyak kan biz yang saya buat? Hihi Apapun saya happy dengan semua ni. :) Saya happy dengan diri saya sebagai online seller. Kalau anda nak jadi macam saya untuk tambah pendapatan boleh contact saya directly 0194194194. Email sweetstoberi@gmail.com 

I love beauty,
Lemonade 12:05am
1 June 2012

Saturday, May 19, 2012

Tudung Bawal Printed (2nd Batch)

Posted by Lemonade at 4:59 PM 1 comments
Restock! Restock! Bawal printed second batch untuk runcit dan borong. 
Borong hanya rm100 sekodi (20 helai). First come first serve!

Email sweetstoberi@gmail.com / SMS 0194194194


Monday, May 7, 2012

PEMBEKAL TUDUNG BAWAL PRINTED

Posted by Lemonade at 12:43 AM 0 comments
Tudung bawal printed RM10 sehelai. Borong minimum 20 helai RM100. Hubungi 0194194194 or email sweetstoberi@gmail.com


KOD 01 RM10
SOLD OUT

KOD 02 RM10
SOLD OUT

KOD 03 RM10
RESERVED LYNN

KOD 04 RM10
SOLD OUT

KOD 05 RM10
AVAILABLE

KOD 06 RM10
SOLD OUT

KOD 07 RM10
RESERVED REEN

KOD 08 RM10
SOLD OUT

KOD 09 RM10
SOLD OUT

KOD 10 RM10
SOLD OUT

KOD 11 RM10
SOLD OUT

KOD 12 RM10
SOLD OUT

KOD 13 RM10
SOLD OUT


Sehelai RM10. Pembelian secara borong minimum 20 helai RM100. Penghantaran secara COD (CASH ON DELIVERY) atau secara pos. COD hanya di area tertentu sahaja di Putrajaya, Bangi, Desa Pertaling, LRT Sg. Besi, LRT Kerinchi, Bangsar, Pantai Dalam, Angkasapuri, Serdang dan kawasan yang berhampiran. 


Corak ditentukan oleh pihak kami. Jangan bimbang. Kami menawarkan corak-corak yang menepati citarasa anda! Hubungi 0194194194

Template by:

Free Blog Templates