Wednesday, June 13, 2012

Kain Cotton Corak Paisley

Hi semua! Ada paisley lover tak kat sini? Berminat dengan kain cotton corak paisley? Okay, sekarang anda boleh dapatkan di sini. First come, first serve! High quality cotton import from Vietnam. RM80 sepasang. Boleh SMS untuk sebarang pertanyaan dan order 0194194194. Preparation for Eid Mubarak! Booking cepat-cepat. Bukan senang nak dapat paisley design ni. Limited stock. Kain-kain ni semua dari Vietnam ya. Cotton Vietnam sememangnya berkualiti.


 KOD 01


 KOD 02
SOLD to Nadiah


 KOD 03

 KOD 04

 KOD 05

 KOD 06

 KOD 07

 KOD 08

 KOD 09

KOD 10
SOLD to Kak Nad

Cepat order sementara tukang jahit still nak ambil tempahan! Nak raya dah ni. SMS for order 0194194194

Sunday, June 10, 2012

Kelebihan Collagen Catalyst



KELEBIHAN dan KESAN Pengambilan Catalyst Collagen?


- Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan
- Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit
- Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
- Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
- Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
- Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
- Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
- Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
- Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
- Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
- Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga



Collagen Catalyst mempunyai anti oksidan yg tinggi.. anti oksidan adalah molekul yang menghalang proses pengoksidaan berlaku!


Cuba check kuku anda.. ada tak tanda putih dikuku? Itu salah satu tanda anda kekurangan kolagen !

Tahukah anda penyusutan kolagen akan berlaku dengan hebat bermula pada umur 25 tahun! Semakin usia meningkat penyusutan jumlah kolagen akan menurun.


Untuk sebarang pertanyaan tentang produk dan cara menjadi AGENT / AHLI Catalyst, sila hubungi saya 0194194194 atau email sweetstoberi@gmail.com

Lebih banyak kelebihan jika anda menjadi AGENT CATALYST atau AHLI CATALYST :)




Thursday, June 7, 2012

BOTANICAL EFFECTS™ SKIN CARE MARY KAY

Hi all. On 16th April 2012, Mary telah launch new upgraded version of skin care set. Kalau dulu, nama lamanya Botanical Customized Skin Care tapi sekarang Botanical Effects Skin Care. Tetapi masih mengekalkan untuk 3 jenis skin type iaitu Formula 1 (Dry Skin), Formula 2 (Normal Skin) dan Formula 3 (Oily Skin). Untuk pengetahuan semua, Botanical adalah penjagaan kulit yang ASAS ini mengandungi 4 item dalam setiap set iaitu:

FORMULA 1 (KULIT KERING)


Kulit kering didapati harmoni dengan BENIH FLAKS dan RUMPAI LAUT, sumber yang kaya dengan asid lemak Omega 3 yang dapat melegakan ketidakselesaan kulit kering.

1. PENCUCI / CLEANSER - Membantu mengekalkan keseimbangan semulajadi kulit supaya berasa licin, lembut dan sihat.

2. TONER / FRESHEN - Memulihkan keseimbangan semulajadi kulit agar kelihatan sihat dan bersih berseri.

3. PELEMBAB / HYDTARE - Membantu mengekalkan tahap lembapan kulit agar kulit sentiasa sihat.

4. MASKER / MASK - Menanggalkan kulit mati secara lembut untuk menambahbaik struktur kulit.


                                   FORMULA 2 (KULIT NORMAL)

BUNGA KEMBOJA membantu melegakan dan menenangkan kulit normal dan TERATAI mempunyai kuasa antioksida yang melindungi daripada kerosakan alam semulajadi, meninggalkan kulit yang terpelihara dan seimbang.


1. PENCUCI / CLEANSER - Membantu mengekalkan keseimbangan semulajadi kulit agar kulit sentiasa bersih dan sihat.

2. TONER / FRESHEN - Memulih keseimbangan semulajadi kulit agar sentiasa bersih dan segar.

3. PELEMBAB / HYDRATE - Kaya dengan lembapan yang dapat membantu mengekalkan tahap lembapan kulit supaya kulit berasa selesa sepanjang hari.

4. MASKER / MASK - Menanggalkan kulit mati secara lembut untuk menambahbaik struktur kulit.

FORMULA 3 (KULIT BERMINYAK)

kulit berminyak mendapat faedah penulinan KANUKA sementara JAMBU BATU membersih liang roma dan mengurangkan minyak berlebihan untuk kulit sihat dan seimbang.
1. PENCUCI / CLEANSER - Pembersih mendalam yang mampu membersih sehingga ke liang pori kulit untuk membersih lebihan minyak pada kulit.

2. TONER / FRESHEN - Menanggalkan minyak berlebihan tanpa mengeringkan kulit dan mengurangkan penampilan pori pada kulit.

3. PELEMBAB / HYDRATE - Memberikan penghidratan yang seimbang sambil mengawal minyak berlebihan dan meniggalkan kulit yang cantik dan kemas tanpa berminyak.

4. MASKER / MASK - Membantu membesih pori dan memperhaluskan penampilan, meniggalkan kulit yang lebih cerah dan segar

PRICE untuk setiap item dalam setiap set:

Cleanser RM68
Freshener RM68
Mask RM80
Moisturizer RM80

Total RM296

Mahal..?? Tak la, mana ada. Ni tahan lama dalam 6-7 bulan. Boleh beli satu-satu kalau tak cukup bajet ya. Kalau habis awal pun cleanser n freshener tu je. Nak kulit yang sihat, cantik dan selamat diguna tanpa bahan kimia, inilah produknya. Totally botanical. 

Untuk sebarang order dan pertanyaan, sila hubungi saya di talian 0194194194 atau email sweetstoberi@gmail.com





Friday, June 1, 2012

Siapa Lemonade?

Hi. Saya pasti ramai yang keliru dengan identiti saya. Jika kalian bertanya tentang produk juga adakalanya saya akan menyoal kembali produk apa dan apa. Hihi Jom kenali siapa Lemonade Bizz @ Lemonade Catalyst.

1. Saya merupakan Beauty Consultant Mary Kay yang sah di bawah Golden Bee Unit since March 2011.
2. Saya merupakan Stokis Catalyst yang sah since March 2011. Kini mempunyai seramai lebih kurang 60 orang Agent Catalyst yang berada di bawah saya di seluruh Malaysia dan Brunei.
3. Saya merupakan Dealer Collegen Plus ++ di Kuala Lumpur.
4. Pemborong Hanger Klip Tudung Awning
5. Pemborong Tudung Bawal Printed
6. Pengedar Vitamin E keluaran Norefal 
7. Reseller sah tudung Fareeda Nyata Jelita di Kuala Lumpur
8. Saya menyediakan khidmat sewaan tudung pengantin dan beberapa alatan perkahwinan / pertunangan
9. Seorang guru biasa.

Banyak kan biz yang saya buat? Hihi Apapun saya happy dengan semua ni. :) Saya happy dengan diri saya sebagai online seller. Kalau anda nak jadi macam saya untuk tambah pendapatan boleh contact saya directly 0194194194. Email sweetstoberi@gmail.com 

I love beauty,
Lemonade 12:05am
1 June 2012

Wednesday, June 13, 2012

Kain Cotton Corak Paisley

Posted by Lemonade at 12:44 AM 2 comments
Hi semua! Ada paisley lover tak kat sini? Berminat dengan kain cotton corak paisley? Okay, sekarang anda boleh dapatkan di sini. First come, first serve! High quality cotton import from Vietnam. RM80 sepasang. Boleh SMS untuk sebarang pertanyaan dan order 0194194194. Preparation for Eid Mubarak! Booking cepat-cepat. Bukan senang nak dapat paisley design ni. Limited stock. Kain-kain ni semua dari Vietnam ya. Cotton Vietnam sememangnya berkualiti.


 KOD 01


 KOD 02
SOLD to Nadiah


 KOD 03

 KOD 04

 KOD 05

 KOD 06

 KOD 07

 KOD 08

 KOD 09

KOD 10
SOLD to Kak Nad

Cepat order sementara tukang jahit still nak ambil tempahan! Nak raya dah ni. SMS for order 0194194194

Sunday, June 10, 2012

Kelebihan Collagen Catalyst

Posted by Lemonade at 12:50 PM 0 comments


KELEBIHAN dan KESAN Pengambilan Catalyst Collagen?


- Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan
- Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit
- Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
- Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
- Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
- Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
- Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
- Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
- Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
- Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
- Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga



Collagen Catalyst mempunyai anti oksidan yg tinggi.. anti oksidan adalah molekul yang menghalang proses pengoksidaan berlaku!


Cuba check kuku anda.. ada tak tanda putih dikuku? Itu salah satu tanda anda kekurangan kolagen !

Tahukah anda penyusutan kolagen akan berlaku dengan hebat bermula pada umur 25 tahun! Semakin usia meningkat penyusutan jumlah kolagen akan menurun.


Untuk sebarang pertanyaan tentang produk dan cara menjadi AGENT / AHLI Catalyst, sila hubungi saya 0194194194 atau email sweetstoberi@gmail.com

Lebih banyak kelebihan jika anda menjadi AGENT CATALYST atau AHLI CATALYST :)




Thursday, June 7, 2012

BOTANICAL EFFECTS™ SKIN CARE MARY KAY

Posted by Lemonade at 12:38 PM 0 comments
Hi all. On 16th April 2012, Mary telah launch new upgraded version of skin care set. Kalau dulu, nama lamanya Botanical Customized Skin Care tapi sekarang Botanical Effects Skin Care. Tetapi masih mengekalkan untuk 3 jenis skin type iaitu Formula 1 (Dry Skin), Formula 2 (Normal Skin) dan Formula 3 (Oily Skin). Untuk pengetahuan semua, Botanical adalah penjagaan kulit yang ASAS ini mengandungi 4 item dalam setiap set iaitu:

FORMULA 1 (KULIT KERING)


Kulit kering didapati harmoni dengan BENIH FLAKS dan RUMPAI LAUT, sumber yang kaya dengan asid lemak Omega 3 yang dapat melegakan ketidakselesaan kulit kering.

1. PENCUCI / CLEANSER - Membantu mengekalkan keseimbangan semulajadi kulit supaya berasa licin, lembut dan sihat.

2. TONER / FRESHEN - Memulihkan keseimbangan semulajadi kulit agar kelihatan sihat dan bersih berseri.

3. PELEMBAB / HYDTARE - Membantu mengekalkan tahap lembapan kulit agar kulit sentiasa sihat.

4. MASKER / MASK - Menanggalkan kulit mati secara lembut untuk menambahbaik struktur kulit.


                                   FORMULA 2 (KULIT NORMAL)

BUNGA KEMBOJA membantu melegakan dan menenangkan kulit normal dan TERATAI mempunyai kuasa antioksida yang melindungi daripada kerosakan alam semulajadi, meninggalkan kulit yang terpelihara dan seimbang.


1. PENCUCI / CLEANSER - Membantu mengekalkan keseimbangan semulajadi kulit agar kulit sentiasa bersih dan sihat.

2. TONER / FRESHEN - Memulih keseimbangan semulajadi kulit agar sentiasa bersih dan segar.

3. PELEMBAB / HYDRATE - Kaya dengan lembapan yang dapat membantu mengekalkan tahap lembapan kulit supaya kulit berasa selesa sepanjang hari.

4. MASKER / MASK - Menanggalkan kulit mati secara lembut untuk menambahbaik struktur kulit.

FORMULA 3 (KULIT BERMINYAK)

kulit berminyak mendapat faedah penulinan KANUKA sementara JAMBU BATU membersih liang roma dan mengurangkan minyak berlebihan untuk kulit sihat dan seimbang.
1. PENCUCI / CLEANSER - Pembersih mendalam yang mampu membersih sehingga ke liang pori kulit untuk membersih lebihan minyak pada kulit.

2. TONER / FRESHEN - Menanggalkan minyak berlebihan tanpa mengeringkan kulit dan mengurangkan penampilan pori pada kulit.

3. PELEMBAB / HYDRATE - Memberikan penghidratan yang seimbang sambil mengawal minyak berlebihan dan meniggalkan kulit yang cantik dan kemas tanpa berminyak.

4. MASKER / MASK - Membantu membesih pori dan memperhaluskan penampilan, meniggalkan kulit yang lebih cerah dan segar

PRICE untuk setiap item dalam setiap set:

Cleanser RM68
Freshener RM68
Mask RM80
Moisturizer RM80

Total RM296

Mahal..?? Tak la, mana ada. Ni tahan lama dalam 6-7 bulan. Boleh beli satu-satu kalau tak cukup bajet ya. Kalau habis awal pun cleanser n freshener tu je. Nak kulit yang sihat, cantik dan selamat diguna tanpa bahan kimia, inilah produknya. Totally botanical. 

Untuk sebarang order dan pertanyaan, sila hubungi saya di talian 0194194194 atau email sweetstoberi@gmail.com





Friday, June 1, 2012

Siapa Lemonade?

Posted by Lemonade at 12:09 AM 0 comments
Hi. Saya pasti ramai yang keliru dengan identiti saya. Jika kalian bertanya tentang produk juga adakalanya saya akan menyoal kembali produk apa dan apa. Hihi Jom kenali siapa Lemonade Bizz @ Lemonade Catalyst.

1. Saya merupakan Beauty Consultant Mary Kay yang sah di bawah Golden Bee Unit since March 2011.
2. Saya merupakan Stokis Catalyst yang sah since March 2011. Kini mempunyai seramai lebih kurang 60 orang Agent Catalyst yang berada di bawah saya di seluruh Malaysia dan Brunei.
3. Saya merupakan Dealer Collegen Plus ++ di Kuala Lumpur.
4. Pemborong Hanger Klip Tudung Awning
5. Pemborong Tudung Bawal Printed
6. Pengedar Vitamin E keluaran Norefal 
7. Reseller sah tudung Fareeda Nyata Jelita di Kuala Lumpur
8. Saya menyediakan khidmat sewaan tudung pengantin dan beberapa alatan perkahwinan / pertunangan
9. Seorang guru biasa.

Banyak kan biz yang saya buat? Hihi Apapun saya happy dengan semua ni. :) Saya happy dengan diri saya sebagai online seller. Kalau anda nak jadi macam saya untuk tambah pendapatan boleh contact saya directly 0194194194. Email sweetstoberi@gmail.com 

I love beauty,
Lemonade 12:05am
1 June 2012

Template by:

Free Blog Templates