Monday, February 20, 2012

Pengedar Vitamin E Softgel Collagen



Assalamualaikum.

Saya kini sudah mempunyai empat orang agent Vitamin E di daerah Kajang, Ulu Tiram, Putrajaya dan Sungai Besi.

Bagi anda yang ingin mendapatkan Vitamin E Softgel, boleh la menghubungi saya secara terus di talian 0194194194. Jika ingin menambah pendapatan, anda dialu-alukan menjadi agent saya. Saya mencari agent di setiap negeri dan daerah. Pembelian secara borong juga digalakkan. Untuk percubaan, pembelian minimum sebanyak 20 capsules = RM 44 

Sila hubungi agent saya yang berhampiran dengan tempat tinggal anda untuk mendapatkan Vitamin E keluaran Norefal.

1. Lis - Sungai Besi 0129644367
2. Fara - Putrajaya 0193586168
3. Kak Ida - Ulu Tiram 0107606183
4. Sahrizal - Kajang 0129751093

Anda boleh mendapatkan Vitamin E daripada saya secara by hand (COD) atau by pos. COD di LRT Kerinci, Angkasapuri, Shell Desa Petaling, Bandar Sri Permaisuri, Kg. Malaysia Tambahan, LRT Sg.Besi, Putrajaya, Bangi, Kajang, Serdang dan kawasan-kawasan yang berhampiran.

Proven by more than 200 existing customers that u can see the effect in less than a week! SOFTER, SMOOTHER, AND GLOWING SKIN! ONLY RM150 PER BOTTLE! (with 100 capsules inside!) Automatic u can be my agent at ur place!

Do contact me: 0194194194

Wednesday, February 15, 2012

Pengedar Vitamin E Softgel Collagen (NOREFAL)

Assalamualaikum.

Berminat untuk menjana side income? Saya ingin mencari pengedar vitamin e softgel di setiap negeri dan daerah. Sila hubungi saya untuk mendapatkan info dengan lebih lanjut. Pembelian borong dialu-alukan. Nak beli sikit untuk test pun boleh, beli banyak pun boleh. Contact je saya 0194194194.

RM150 per bottle = 100 capsules

Kalau nak test dulu boleh beli minimum order 20 capsules RM44 =)

Jom tengok apa fungsi Vitamin E softgel yang semakin digilai ramai ni.. zassss


Glows your skin & Immediately smoothes skin, to keep your skin smooth supple, regains skin firmness, regenerates dermal tissues, reduce fine, wrinkles & scars recovery. Dengan erti kata lain produk ni akan repair skin yang sudah rosak, sesuai untuk liang roma terbuka lebih kepada menegangkan dan melicinkan kulit.

Vitamin E Softgel made from Swiss Switzerland. Produk ni juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL dan bahannya selamat untuk dipakai sebab bahan-bahan yang digunakan adalah dari bioteknologi research. Produk ini juga tidak memberi kesan-kesan negatif ke atas kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.

For those yang berminat untuk mencuba Vitamin E Softgel Collagen, boleh hubungi saya 0194194194. Boleh ambil secara by hand atau by pos.

Saturday, February 11, 2012

Promo VCO, COLLAGEN dan MARY KAY

Last day SALE untuk Catalyst Product sempena first anniversary saya adalah pada hari esok..!! Esok 12 Februari 2012 saya berada di Putrajaya, Bangi, Sg. Besi, Desa Petaling dan kawasan yang berhampiran. Anyone yang nak ambil hanger klip, vco, collagen dan lain-lain produk catalyst secara by hand boelh text saya macam biasa ya 0194194194. Yang nak grab promo price by pos pun sempat lagi sehingga hari esok. Postage on Monday ok.

Vco Catalyst RM38
Collagen Catalyst RM58
Femme Vita RM42
Hair Treatment RM 38
Hair Revitalizer RM38

Cepat grab sebelum terlambat!

Anyone yang order MARY KAY product dengan saya sepanjang bulan Februari akan menerima freegift Mary Kay product daripada saya. Jangan lepaskan peluang kali ini ya! Mary Kay is the best! Saya akan guide anda sebaik mungkin untuk mengatasi masalah kulit anda.

Text me: 0194194194

Monday, February 20, 2012

Pengedar Vitamin E Softgel Collagen

Posted by Lemonade at 7:51 AM 0 comments


Assalamualaikum.

Saya kini sudah mempunyai empat orang agent Vitamin E di daerah Kajang, Ulu Tiram, Putrajaya dan Sungai Besi.

Bagi anda yang ingin mendapatkan Vitamin E Softgel, boleh la menghubungi saya secara terus di talian 0194194194. Jika ingin menambah pendapatan, anda dialu-alukan menjadi agent saya. Saya mencari agent di setiap negeri dan daerah. Pembelian secara borong juga digalakkan. Untuk percubaan, pembelian minimum sebanyak 20 capsules = RM 44 

Sila hubungi agent saya yang berhampiran dengan tempat tinggal anda untuk mendapatkan Vitamin E keluaran Norefal.

1. Lis - Sungai Besi 0129644367
2. Fara - Putrajaya 0193586168
3. Kak Ida - Ulu Tiram 0107606183
4. Sahrizal - Kajang 0129751093

Anda boleh mendapatkan Vitamin E daripada saya secara by hand (COD) atau by pos. COD di LRT Kerinci, Angkasapuri, Shell Desa Petaling, Bandar Sri Permaisuri, Kg. Malaysia Tambahan, LRT Sg.Besi, Putrajaya, Bangi, Kajang, Serdang dan kawasan-kawasan yang berhampiran.

Proven by more than 200 existing customers that u can see the effect in less than a week! SOFTER, SMOOTHER, AND GLOWING SKIN! ONLY RM150 PER BOTTLE! (with 100 capsules inside!) Automatic u can be my agent at ur place!

Do contact me: 0194194194

Wednesday, February 15, 2012

Pengedar Vitamin E Softgel Collagen (NOREFAL)

Posted by Lemonade at 8:51 AM 0 comments
Assalamualaikum.

Berminat untuk menjana side income? Saya ingin mencari pengedar vitamin e softgel di setiap negeri dan daerah. Sila hubungi saya untuk mendapatkan info dengan lebih lanjut. Pembelian borong dialu-alukan. Nak beli sikit untuk test pun boleh, beli banyak pun boleh. Contact je saya 0194194194.

RM150 per bottle = 100 capsules

Kalau nak test dulu boleh beli minimum order 20 capsules RM44 =)

Jom tengok apa fungsi Vitamin E softgel yang semakin digilai ramai ni.. zassss


Glows your skin & Immediately smoothes skin, to keep your skin smooth supple, regains skin firmness, regenerates dermal tissues, reduce fine, wrinkles & scars recovery. Dengan erti kata lain produk ni akan repair skin yang sudah rosak, sesuai untuk liang roma terbuka lebih kepada menegangkan dan melicinkan kulit.

Vitamin E Softgel made from Swiss Switzerland. Produk ni juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL dan bahannya selamat untuk dipakai sebab bahan-bahan yang digunakan adalah dari bioteknologi research. Produk ini juga tidak memberi kesan-kesan negatif ke atas kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.

For those yang berminat untuk mencuba Vitamin E Softgel Collagen, boleh hubungi saya 0194194194. Boleh ambil secara by hand atau by pos.

Saturday, February 11, 2012

Promo VCO, COLLAGEN dan MARY KAY

Posted by Lemonade at 10:44 AM 0 comments
Last day SALE untuk Catalyst Product sempena first anniversary saya adalah pada hari esok..!! Esok 12 Februari 2012 saya berada di Putrajaya, Bangi, Sg. Besi, Desa Petaling dan kawasan yang berhampiran. Anyone yang nak ambil hanger klip, vco, collagen dan lain-lain produk catalyst secara by hand boelh text saya macam biasa ya 0194194194. Yang nak grab promo price by pos pun sempat lagi sehingga hari esok. Postage on Monday ok.

Vco Catalyst RM38
Collagen Catalyst RM58
Femme Vita RM42
Hair Treatment RM 38
Hair Revitalizer RM38

Cepat grab sebelum terlambat!

Anyone yang order MARY KAY product dengan saya sepanjang bulan Februari akan menerima freegift Mary Kay product daripada saya. Jangan lepaskan peluang kali ini ya! Mary Kay is the best! Saya akan guide anda sebaik mungkin untuk mengatasi masalah kulit anda.

Text me: 0194194194

Template by:

Free Blog Templates