Wednesday, June 13, 2012

Kain Cotton Corak Paisley

Hi semua! Ada paisley lover tak kat sini? Berminat dengan kain cotton corak paisley? Okay, sekarang anda boleh dapatkan di sini. First come, first serve! High quality cotton import from Vietnam. RM80 sepasang. Boleh SMS untuk sebarang pertanyaan dan order 0194194194. Preparation for Eid Mubarak! Booking cepat-cepat. Bukan senang nak dapat paisley design ni. Limited stock. Kain-kain ni semua dari Vietnam ya. Cotton Vietnam sememangnya berkualiti.


 KOD 01


 KOD 02
SOLD to Nadiah


 KOD 03

 KOD 04

 KOD 05

 KOD 06

 KOD 07

 KOD 08

 KOD 09

KOD 10
SOLD to Kak Nad

Cepat order sementara tukang jahit still nak ambil tempahan! Nak raya dah ni. SMS for order 0194194194

2 comments:

Millecents said...

sepasang 4 meter kah...tau 3.5 meter??
kod 02 tu ada lagi tak??

Nikhah said...

harga brape sis?

Post a Comment

Wednesday, June 13, 2012

Kain Cotton Corak Paisley

Posted by Lemonade at 12:44 AM
Hi semua! Ada paisley lover tak kat sini? Berminat dengan kain cotton corak paisley? Okay, sekarang anda boleh dapatkan di sini. First come, first serve! High quality cotton import from Vietnam. RM80 sepasang. Boleh SMS untuk sebarang pertanyaan dan order 0194194194. Preparation for Eid Mubarak! Booking cepat-cepat. Bukan senang nak dapat paisley design ni. Limited stock. Kain-kain ni semua dari Vietnam ya. Cotton Vietnam sememangnya berkualiti.


 KOD 01


 KOD 02
SOLD to Nadiah


 KOD 03

 KOD 04

 KOD 05

 KOD 06

 KOD 07

 KOD 08

 KOD 09

KOD 10
SOLD to Kak Nad

Cepat order sementara tukang jahit still nak ambil tempahan! Nak raya dah ni. SMS for order 0194194194

2 comments on "Kain Cotton Corak Paisley"

Millecents on January 26, 2013 at 9:18 PM said...

sepasang 4 meter kah...tau 3.5 meter??
kod 02 tu ada lagi tak??

Nikhah on June 8, 2013 at 11:16 PM said...

harga brape sis?

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates