Wednesday, April 13, 2011

Persoalan Tentang Vco Catalyst

KEBAIKAN VCO CATALYST

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut
- Regular semula PMS anda
- Sistem penghadaman lebih baik
- Kesuburan
- Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur

PENGAMBILAN VCO CATALYST BAGI WANITA HAMIL

Selain bagus untuk kulit, kesihatan dalaman dan luaran. VCO Catalyst atau Minyak Kelapa Dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki  dan wanita terutamanya yang telah berkahwin. 

Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, VCO tiada side effect sebab dia bukan ubat tapi sekadar supplement. Pengambilan VCO Catalyst atau Virgin Coconut Oil keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyaAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk Catalyst adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. 

CATALYST merupakan sebuah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL. Pengambilan vco bagi pasangan suami  isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga digalakkan. Vco Catalyst juga berfungsi sebagai agen pelincir.

PERSOALAN YANG SERING DINTANYA BERKAITAN VCO CATALYST

1. Lelaki boleh makan jugak ke?
Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalalakkan makan VCO ni sebagai suppliment.

2. Harga berapa dan dalam satu botol ada berapa soft gel? Boleh tahan berapa lama satu botol VCO ni? 
Harga VCO Catalyst sebotol ialah RM 39.90 (Semenanjung) dan
RM43.90 (Sabah dan Sarawak).

Fyi, dalam satu botol ada 60 kapsul soft gel dan boleh tahan selama sebulan.


3. VCO Catalyst ni sesuai dengan semua peringkat umur ke?
Semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua.


4. Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni?
Boleh digunakan dengan 2 cara.

** MAKAN 

- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari). Ambil selepas makan. Seeloknya diambil bersama air suam atau air kosong.
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus. 

** SAPU pada muka atau tumit kaki atau mana-mana anggota badan yang bermasalah

-Lubangkan siket guna jarum dekat softgel tu then apply kat muka or pada anggota badan yang bermasalah. Tapi untuk kulit sihat n cantik, better makan and sapu la. 

5. Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?
Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tu.


6. Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?
Jangan risau! Kalau anda dah sedia kurus, ia takkan menguruskan lagi bila anda makan Vco Catalyst sebab anda punya metabolisma dah sedia tinggi. Untuk metabolisma yang rendah, VCO membantu untuk menaikkan metabolisma anda.


7. Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?
Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyaAllah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.


8. Halal ke VCO ni?
VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia and it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.


9. More info about VCO/ Catalyst boleh lihat di sini:


Untuk menjadi agen pun boleh hubungi saya. Agen boleh beli dengan special price tau! Bagi yang ada di area Kuala Lumpur dan Putrajaya, nak ambil by hand pun boleh.  


Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi saya:
Lemonade 0194194194 
Email: sweetstoberi@gmail.com


0 comments:

Post a Comment

Wednesday, April 13, 2011

Persoalan Tentang Vco Catalyst

Posted by Lemonade at 9:54 AM
KEBAIKAN VCO CATALYST

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut
- Regular semula PMS anda
- Sistem penghadaman lebih baik
- Kesuburan
- Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur

PENGAMBILAN VCO CATALYST BAGI WANITA HAMIL

Selain bagus untuk kulit, kesihatan dalaman dan luaran. VCO Catalyst atau Minyak Kelapa Dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki  dan wanita terutamanya yang telah berkahwin. 

Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, VCO tiada side effect sebab dia bukan ubat tapi sekadar supplement. Pengambilan VCO Catalyst atau Virgin Coconut Oil keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyaAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk Catalyst adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. 

CATALYST merupakan sebuah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL. Pengambilan vco bagi pasangan suami  isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga digalakkan. Vco Catalyst juga berfungsi sebagai agen pelincir.

PERSOALAN YANG SERING DINTANYA BERKAITAN VCO CATALYST

1. Lelaki boleh makan jugak ke?
Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalalakkan makan VCO ni sebagai suppliment.

2. Harga berapa dan dalam satu botol ada berapa soft gel? Boleh tahan berapa lama satu botol VCO ni? 
Harga VCO Catalyst sebotol ialah RM 39.90 (Semenanjung) dan
RM43.90 (Sabah dan Sarawak).

Fyi, dalam satu botol ada 60 kapsul soft gel dan boleh tahan selama sebulan.


3. VCO Catalyst ni sesuai dengan semua peringkat umur ke?
Semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua.


4. Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni?
Boleh digunakan dengan 2 cara.

** MAKAN 

- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari). Ambil selepas makan. Seeloknya diambil bersama air suam atau air kosong.
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus. 

** SAPU pada muka atau tumit kaki atau mana-mana anggota badan yang bermasalah

-Lubangkan siket guna jarum dekat softgel tu then apply kat muka or pada anggota badan yang bermasalah. Tapi untuk kulit sihat n cantik, better makan and sapu la. 

5. Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?
Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tu.


6. Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?
Jangan risau! Kalau anda dah sedia kurus, ia takkan menguruskan lagi bila anda makan Vco Catalyst sebab anda punya metabolisma dah sedia tinggi. Untuk metabolisma yang rendah, VCO membantu untuk menaikkan metabolisma anda.


7. Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?
Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyaAllah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.


8. Halal ke VCO ni?
VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia and it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.


9. More info about VCO/ Catalyst boleh lihat di sini:


Untuk menjadi agen pun boleh hubungi saya. Agen boleh beli dengan special price tau! Bagi yang ada di area Kuala Lumpur dan Putrajaya, nak ambil by hand pun boleh.  


Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi saya:
Lemonade 0194194194 
Email: sweetstoberi@gmail.com


0 comments on "Persoalan Tentang Vco Catalyst"

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates