Thursday, April 7, 2011

CARA MENJADI AGENT

Berminat dengan CATALYST? 

Nak jadi agent atau ahli Catalyst mudah je. Anda cuma perlu membuat pembelian  sebanyak RM150 dalam satu resitSecara automatik anda boleh mendaftar sebagai agen. Hantarkan details anda kepada saya beserta salinan IC depan belakang. Bagi fotostat yang real pun boleh, itu pun kalau saya berkesempatan jumpa anda la kan. Tak pun, anda send melalui email je. Saya akan daftarkan untuk anda. Lepas tu, pihak CATALYST akan hantar kad ahli kepada anda. Pada kali pertama pembelian, saya akan terus kira harga agen walaupun anda masih belum mendaftar sebagai agen saya. 

Sekian, terima kasih.

0 comments:

Post a Comment

Thursday, April 7, 2011

CARA MENJADI AGENT

Posted by Lemonade at 10:49 PM
Berminat dengan CATALYST? 

Nak jadi agent atau ahli Catalyst mudah je. Anda cuma perlu membuat pembelian  sebanyak RM150 dalam satu resitSecara automatik anda boleh mendaftar sebagai agen. Hantarkan details anda kepada saya beserta salinan IC depan belakang. Bagi fotostat yang real pun boleh, itu pun kalau saya berkesempatan jumpa anda la kan. Tak pun, anda send melalui email je. Saya akan daftarkan untuk anda. Lepas tu, pihak CATALYST akan hantar kad ahli kepada anda. Pada kali pertama pembelian, saya akan terus kira harga agen walaupun anda masih belum mendaftar sebagai agen saya. 

Sekian, terima kasih.

0 comments on "CARA MENJADI AGENT"

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates